Reklama

Reklama

Dei ha ching

  • USA Love Unto Waste

Obsahy(1)

Dívka Billie a její dvě kamarádky z Taiwanu Jade Screen a Jane Chiu se chtějí stát slavnými. Všechny tři potkají v baru velkoobchodníka s rýží Tonyho. Ze setkání této čtveřice vzejde později milostný trojúhelník. (Vavča)

Recenze (2)

pm 

všechny recenze uživatele

Podobně jako v Kwanově o rok starším debutu "Nu ren xin" jde o civilní lidské a především milostné vztahy, nevěru a hledání lásky, výrazně empatický pohled do světa mladých žen. Zajímavá je velmi jednoduchá formální struktura, kterou režisér částečně opouští v další tvorbě, melancholická hudba i písně. Romantické i existenciální drama, které na pozadí milostného reflektuje život v HK té doby a snahu lidí prosadit se v novém, velkoměstském prostředí, kde každý z nich je někým či něčím vykořeněn. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Romantické drama, ve kterém uvidíte mladičkého Tony Leunga(už tady má svoji typickou roli sukničkáře a přemýšlím čím dál více o slovech Patricka Tama, že on jako herec odmítá růst). Dále je tu v roli detektiva Chow Yun Fat. Ale žádné krimi tu nečekejte. Je to prostě film v poklidném tempu o milostném trojúhelníku s typickými prvky a detaily Stanleyho Kwana. Občas se zasmějete, zamyslíte, některé scény určitě z mé paměti nevymizí. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama