Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Martin je zvyklý vyhrávat. Vsadí se, že vyhraje jakýkoli případ, který mu dají. Eva je proti sázce − nejde přece o výhru, ale o spravedlnost. Přesto Martinovi pomůže. Cítí totiž, že mezi ní a Martinem něco vzniká... (TV Nova)

Recenze (5)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jo. Tak to svatá Eva bude vše zachraňovat. Smiřme se s tím. Pravda je ta, že jsem se i tak bavila. A Lucka Vondráčková mě příjemně překvapila, zahrála to fakt dobře. Když jsem ji naposledy viděla v jakýmsi kanadským filmu, tak to nebyla žádná sláva. Ale ono to asi bylo celkově tím filmem. Byl hroznej. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi, že seriálu dochází dech. V tomhle díle nebyl ani jeden moment, který by mě bavil. Navíc se to začíná dost opalovat (hádka Evy s Martinem, hádka Evy s manželem, soud Martina, který zachrání Eva) - nic jinýho tam v podstatě nebylo a tohle jsme už viděli v předchozích dílech. A je dost hloupý, když případ, který Martin dostal, protože ho rozhodně nemůže vyhrát, je tak lehký, že by ho ta klientka nejspíš vyhrála i bez právníka (to platí i pro ostatní Martinovi případy). 45% ()

Reklama

Reklama