Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Život rozvádějící se matky dvou dětí Evy (Veronika Arichteva) je jeden velký chaos. Jako by nestačilo, že za všech okolností říká to, co si myslí. Zároveň se musí vyrovnávat s tím, že se svým sympatickým, ale nespolehlivým manželem (Lukáš Příkazký) stále sdílí malý pražský byt, a zatímco pro ni byla prohra v prvním rozvodovém stání jen technikálie, pro něj naopak znamení, že na jejich vztahu je pořád co zachraňovat. Jeho mnohdy až komické žárlivosti příliš nepřidá ani Evina nová práce recepční v prestižní advokátní kanceláři. Zvláště pak, když se kolem Evy začne ochomýtat mladý a sebevědomý právník Martin (Václav Matějovský). Ten, na rozdíl od ní, nemá problém s proplácením složenek ani schopností nechat si své myšlenky pro sebe. Jen se mu nechce vázat, což nevyhovuje jeho partnerce a kolegyni právničce Petře (Veronika Lapková). Mezi ním a Evou to brzy začíná viditelně jiskřit. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele quokam k tomuto seriálu (7)

O mě se neboj (2022) 

Výborné. Skvělé napsané postavy (zvlášť Petra, člověk by podle zákonitosti romantických filmů či seriálu čekal mrchu, ale scenáristická odvaha se projevila), veskrze se zajímavým vývojem, parádní vyusteni. Že nemá někdo maturitu neznamená že je blbej. Všichni super zahrali + ještě o level vyšší Lucka V.  Jistě, občas harpovala logika, byla hluchá místa, ale wow díl Sázka a výtečné dva závěrečné díly, si nakonec vysloužili i tu pátou hvězdičku. Jen prosím žádnou druhou řadu, ta to může jen pokazit. 8.5/10. ()

Pořád spolu (2022) (E01) 

Jo. Nejedná se o Ulici ani o Ordinaci. V hodnocení se plně ztotožňují s Migem. Zakladni schéma sice jakoby bylo vystřihnute z latinoamer telenovely, ale chybí nekonečné okecavani každého s prominutím pr*du a taktéž Veronika A (prozatím) hraje svou roli civilně, být s komediálním nadechem. Taktéž scény působí, jakoby byly cvičený víckrát než jen na první dobrou. Herci si nejedou pouze tu svou, ale přirozeně na sebe reaguji. Příjemné pozvaní k dalšímu sledování. Pro začátek optimistickych 7,5/10 ()

Žárlivost (2022) (E02) 

Na začátku hrozil volný pád do karikatury, tvůrci jakožto piloti pád jen tak tak vybrali, jen se jim při tom trochu uši odrely. 50 proc. ()

Láska na inzerát (2022) (E03) 

Dej tak trochu neduveryhodny, logika obcas poskakuje o berlich. Herci mne vsak bavi a kompenzuji scenaristicke nedostatky. Vyzdvihl bych obe Veroniky a i jejich muzske nahravace. Oponenty by vsak mel zacit zastupovat i jiny advokat, takhle to vypada, ze v cele praze jsou pouze dve kancelare. 6/10. ()

Sázka (2022) (E04) 

Jo! Excelentni Lucka. 9/10 ()

Šance (2022) (E07) 

Po Sazce druhy wow efekt dil, k jeji urovni chybel jenom kousek - Lucka efekt. Ale pripad s detmi super, jeho columbovske rozuzleni zaujalo, i dilema komu verit komu ne. 8.5/10 ()

Dárek (2022) (E08) 

Výborný konec. ()

Reklama

Reklama