Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dao (Natachai Boonprasert) byl na střední škole zamilovaný do Kluena a poslední den před odjezdem do zahraničí mu vyznal své city. Byl však odmítnut. Po návratu Dao nastupuje na univerzitu a zjišťuje, že jedním z jeho spolubydlících na koleji není nikdo jiný než Kluen. Co se stane, když někoho přestanete milovat, ale on začne milovat vás? Natočeno podle knižní předlohy. (emkon)

(více)

Recenze (2)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Z hlediska zpracování nemám co vytknout, bezva, profi, kamera mě vyhovující a často se braly záběry detailů tváří, postav, což je mi příjemné, když toho není ale příliš. Hudba solidní thajský nadprůměr, symaptické tváře nejen hlavních hrdinů, někteří ostřílení harcovníci/ce. Jen "zase" ta škola a jak už bylo řečeno, žádná invence navíc ... 681010 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Joongův comeback a Dunkův debut pod vedením zkušeného režiséra a scénáristy, který má za sebou projekty Love by Chance nebo Until We Meet Again mě navnadily na tuto sérii. Příběh zde není nijak originální. Dao byl na střední škole zamilovaný do Kluena a poslední den před odjezdem do zahraničí mu vyznal své city. Byl však odmítnut. Po návratu Dao nastupuje na univerzitu a zjišťuje, že jedním z jeho spolubydlících na koleji není nikdo jiný než Kluen. Dao (Dunk Natachai Boonprasert) se do Kluena (Joong Archen Aydin) znovu zamiluje. Jenomže začne mezi nimi vznikat řetězec nedorozumění, kterým by se dalo předejít, kdyby měli dost odvahy mluvit o vzájemných citech. Ale jak se příběh postupně rozmotává a odhalují se jejich vzájemné city, tato frustrující jízda na horské dráze se nakonec ukáže jako krásná a obohacující. Hvězda v mé mysli si určitě zaslouží pozornost i díky tomu, že na slavnostním předávání cen Thailand Digital Awards 2022 získali Joong a Dunk za sérii Star in My Mind hlavní cenu v kategorii "Pár roku". ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Dům Kluenovy matky, zejména jeho designový interiér (ve 3. epizodě 1. série), se objevil i v seriálech Cutie Pie (od r. 2022) a Don't Say No (od r. 2021). (emkon)

Reklama

Reklama