Reklama

Reklama

Death Hunt

Trailer

Obsahy(1)

Developer a jeho milenka cestujú na víkend za oddychom. Zastavia sa na benzínovej pumpe, aby natankovali, kde si ich všimne skupina mužov. Po krátkom sledovaní ich na ceste zastavuje policajt. Následne sa stávajú rukojemníkmi a sú prevezení na odľahlý ostrov. Tu sa začína boj o prežitie, muži ich vypustia do divočiny a lovia ich pre šport. (achromatic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Teda mám zvráceně rád a dokážu si báječně užít všelijaký béčkový mozkovýplachy, ale vocaď pocaď. Copak ten retardovanej námět, to k těmhle filmům patří. Ale ten zoufalej casting, aj-vaj... Co ti strejcové v rolích lovců zabijáků? Tyhle týpky si umím spíš představit někde s prutem a basou lahváčů u Berounky. Nebo co ta městská rozkuřovačka, která se jako kouzlem změní na G. I. Jane a začne najednou profesionálně kosit dlouholetý zálesáky? A vůbec co ty podřadně natočený přestřelky? Tohle bylo vážně tak blbý, že mě to nebavilo ani z recese. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Už jak se objevilo logo Uncorked dalo se čekat, že to nebude terno tahle společnost produkuje totiž béčkové a hůře hodnocené filmy (má za sebou třeba Antrum nebo Karavan Smrti). 3 chlápci nahánějí na ostrově chlápka a jeho milenku chlápek dlouho nevydrží tak zůstává milenka. 40 minut se zde nic neděje jen posloucháme kecy a pak je to snad ještě horší to, že se nedokáže trefit ten chlápek a ta ženská se dá akceptovat  , ale, že se nedokážou trefit zkušení lovci z nichž 2 ze 3 mají zaměřovačku je smutné. Abych jen nekritizoval pobavila scéna kdy chlápek ukradne jednomu lovci uzinu vidí to ta ženská a ptá se to je zbraň? Ne asi respirátor mu ukradl. 20 procent ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Znásilníte mne? --- Ne!--- My nejsme zvířata, my jsme lovci! ------ No, já bych dodal, že ani to ne. Developeři to mají těžký. Aby prodali, musí hledat fajné lokality často civilizací nedotčené. Ale i tam žijí vidláci, kterým se developerské záměry nelíbí. Tak nějak tuší, že pak to tam už nebude ten správný vidlákov. Nejeden také rád loví a i vidlákovi je jasné, že to co z přírody nerozjezdí míchačky, dodělají pak noví obyvatelé ve svých autech. Developer sice slibuje, že preferuje modrou a zelenou infrastrukturu, ale jednak je to kec a pak vysvětlujte nějakému redneckovi co večer močí přímo ze dveří srubu co to vlastně je. A zatímco developer uvažuje o developerském projektu, vidlák uvažuje o projektu loveckém. Střílet wapiti a divočáky už je neba, chce to nějakou vyšší formu inteligence. A zde začíná náš film, kdy si tři vidláci odloví dvelopera z NYC i se svojí milenkou. Vidláci jsou už starší ročníky, ale asi si vzpomněli dle výbavy i psích známek na svá mladá léta ve Vietnamu. Unesené odvezou na ostrov s loveckou chatou. Tam jsou dle pravidel každého lovu vypuštěni do volné přírody beze zbraně alovci jim vyráží po stopách... Jestli vám to připadá jako zajímavý námět, pak věřte, že je to jen proto, že jsem vás nejspíše navnadil svým psaním. Hrdinové tohohle filmu jsou totiž všichni naprosto nesympatičtí a chovají se naprosto nelogicky. Přestřelky jsou jak jen to nazvat--... prostě srandovní. Naprosto bez atmosféry, marně jsem u filmu vzpomínal na podobné snímky jako třeba Deliverance z dvasedmdesátého. Tohle není ani za jeden výstřel z granátometu a tak dávám - ODPAD. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Včera som si pozrel nórsky film "Lovci ľudí" (Rovdyr), ktorý v roku 2008 natočil režisér Patrik Syversen. Je to surový horrorový thriller, ktorého dej sa odohráva v hlbokých lesoch v roku 1974. Partia štyroch mladých ľudí sa vyberie spoznávať krásy divokej prírody. Ani v sne by ich nebolo napadlo, že sa stanú súčasťou krvavej hry šialených lovcov. Stane sa z nich korisť, ocitnú sa v úlohe lovnej zveri. Ich výlet sa doslova zmení na boj o život. Je to solidný nórsky retro hixploitation. No a teraz sa mi dostal pod ruku kanadský film "Death Hunt" z roku 2022 s rovnakou tématikou. Poľovačka buranov na nevinné obete. Poľovačka na ľudí. Lenže v tomto prípade sa jedná o veľmi špatne natočený nízkorozpočtový nezmysel, pri ktorom som sa poväčšinu času nudil ako pes. * ()

Reklama

Reklama