Reklama

Reklama

Hovadina!

(pořad)
  • USA Bullsh*t the Game Show
Trailer
Soutěžní
USA, 2022

Režie:

Alan Carter

Účinkují:

Howie Mandel (moderátor)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Soutěžící dostávají těžké vědomostní otázky. Když neznají odpověď, začnou bez hnutí brvou lhát, jako když tiskne. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

Sharlis odpad!

všechny recenze uživatele

Naucna hodnota 0, ostatne to vyzera hodne hrane. na zdanlivo jednoduche otazky ta porota ani nepozna odpoved, takze sa kukate na bandu idiotov ako vyhrava peniaze, o ktorych mozete snivat. Obcas sa objavi od moderatora nejaka hlaska ci vtip, ale celkov oto vtipne nie je, ani to bullshitovanie samotne nebavi. ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele

Howie Mandel je dobrý prověřený moderátor, problém vidím v tom, že mi celá show přijde jako jedno velké hrané divadlo. Jelikož se podle pravidel výše výhry čistě odvíjí podle toho jak vám vaši soupeři věří, tak přece není problém se s některým z nich v šatně či na toaletě domluvit, aby odpovídal podle potřeby hlavního hráče a o výhru se pak mimo dění všeho rozdělili... ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele

Program ma bavil. Každú súťaž, v ktorej ide o presvedčenie súperov o pravde (skrátene o klamanie), považujem za extrémne zaujímavú. Bullsh*t the Game Show má ako kvíz velice netradičný koncept, ktorý hneď zaujme. Rotovanie súťažiaci je tiež celkom smart vymyslené. Vôbec som nemal pocit, že by bol niekto s niekým vopred dohodnutý (ako som očakával, v komentároch sa takéto tvrdenie objavilo, veď ako inak...). Howie Mandel určite dopomohol k zábavnosti výraznou mierou. Nepovažujem to za jednu z najlepších quiz-show, ale 2. sériu by som si dal veľmi rád. P.S.: To akože fakt sa to všetko natáčalo v priebehu jedného dňa???😄 ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý koncept míchající kvízovou hru s tou sociální. Je koukatelné mít vědomostní hru, kde nevypadáváte hned, jakmile něco nevíte. Je tam kopec much, které ale určitě lze vyladit (ostatně už televizemi proběhly kvízové soutěže, u kterých byl evidentní vývoj). Casting na jedničku, soutěžící byli sympatičtí. Otázky jako na houpačce - je tam znát klasická americko-centrická skladba, takže koho nezajímají trivia questions na téma USA, tomu doporučuji si pustit něco jiného. ()

Krayo 

všechny recenze uživatele

Skusil som to lebo na netflixe uz skoro nic nove a kvalitne neni tak musim davat sancu aj takymto srajdam, ale pravda je ze ukazka ma prvotne celkom zaujala no vidim ze koncept je bohuzial nedotiahnuty + vsetci zucastneni su ocividne bud herci alebo idioti čiže ma to fyzicky bolelo dopozerat vobec prvu cast. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (1)

  • V první sérii soutěžící vyhráli celkem 2 796 000 amerických dolarů, nejvyšší výhra byla 1 milion dolarů, nejnižší 0 dolarů. (Zix.)

Reklama

Reklama