Reklama

Reklama

Mrtví pouště

  • Velká Británie The Bone Snatcher (více)
Trailer
Velká Británie / Kanada / Jihoafrická republika, 2003, 90 min

Obsahy(1)

Namíbie. Poušť. Doktor Alex doprovázený ochrankou projíždí nehostinnou krajinou a chystá se zkontrolovat práci na nových nalezištích. Ještě před dvěma dny byl v pohodlí své laboratoře ve Vancouveru... Skupina ale nachází něco nečekaného. Masakr. Tři kostry a tajemný skalní dóm. Nemohou zabránit nadcházející chladné noci ani "zloději kostí", který se příště možná vrátí i pro ně! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Písečná bouře, schovejte se!- Na otevřené poušti je to rada nad zlato. Doktor Zack Straker je vyslán na poušť jako systémový poradce. Zde prožije - sic!- horké chvíle, když mrtví začnou vstávat z písku. Krom toho se tak trochu dá dohromady s Mikki, na níž by rád hupsnul, ale nemá tu správnou odvahu. Místo toho musí se skupinkou vojáků čelit Matce pouště, mystické bytosti z dávných časů. Jako nápad proč ne, chvílemi to trochu připomínalo Věc. Poušť také OK, mravenci tedy mohli mít větší roli v přímém přenosu, ale jde o levné béčko, tudíž se šetřilo. Hloupé chování postav a ještě hloupější dialogy je pro tyto snímky zřejmě normou, ovšem představitel doktora, S. Bairstow, měl nejen tupý výraz, ale navíc byl naprosto troubovitý. V podstatě nejhorší položka filmu. Z celé řady jeho perel bylo asi nejlepší volání na letadlo v dálce.... Ohlodané mrtvoly fajn, digitální efekty odpad. Jako celek - 2,5*.... jsou daleko horší filmy. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britský koprodukční snímek „Mrtví pouště“ je docela fajn ukázkou toho, proč béčka někdy fungují a proč rozhodně stojí za to se na ně dívat. Není to vždy o skvělém nápadu, o něm to vlastně není skoro nikdy, většinou je to vykrádání již natočeného, ale je to o provedení a tohle provedení se mi jednoduše zamlouvalo. Fajn béčko, které si na nic nehraje a vizuálně dovede překvapit. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem viděl kdysi v půjčovně na VHS a jelikož jsem neměl do čeho píchnout šel jsem do toho nečekal jsem zázrak protože jsem ani nevěděl do čeho jdu. No a nakonec to nebylo vůbec špatné. Koukal jsem na to kolem 10 hodiny večer a občas jsem se fakt bál. Atmosféra pouště byla parádní a scény s "Kostlivcema" neměly chybu. Jen škoda toho pošahanýho konce, ale za mě paráda. ()

dwi 

všechny recenze uživatele

Poměrně laciný horor nenabízející ve svém obsahu skoro nic. Zápletku těží z africké mýtické postavy Esikhula, která však postupem času bere za své. Tým prospektorů na namibijské poušti si sice zažije svoje, ale divák zůstane i tak chladným. Režisér neumí vytvořit napětí a divák chtíc nechtíc se nemůže sžít s postavami příběhu. Závěrečná scéna pak už nepůsobí nijak, žádné napětí nebo dokonce strach. K tomu všemu kamera ve vypjatých situacích dostává epileptický záchvat, jakoby se jednalo o videoklip. Otevřená vrátka k dalšímu pokračování snad už nejsou ani novinkou. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Krásné prostředí pouště přímo vybízí k natočení nákýho hororu. Vše to začalo slušně a to pak pokračovalo, ale ten konec už byl vyloženě hloupý a spíš to někdy závádělo k smíchu místo, abych se bál. Předem bylo jasný kdo přežije , což je někdy docela chyba určitě by to někdy chtělo udělat úplně naopak. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama