Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sex, ženský a rock'n roll! Dva grázlové hledající poklad omylem vypustili chemikálii do školního vodovodu, což způsobilo, že se všichni, s nimiž přišla do styku, stali masožravými ghúly. (JasonCZ)

Recenze (3)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Kurva,tohle byl zase pořádný nářez. Další laciné céčko s divným filtrem. Gore je super,tedy v rámci možností,ale krásně jsem užil nějaký to trhaní těl. Nebo basket jak jeden student je zabit,když mu démon do hlavy hodí jinou utrženou hlavu jeho kamaráda. Ten brejlatej divně šklebil ksichtem jako Stallone - ten je můj nejoblíbenější. Jinak jsem se i nasmál a dokázal chviličkamy bát. Super. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tohle byla blbost. Béčkový film od kterýho jsem nic nečekal. A dostal jsem neuvěřitelně debilní příběh, s partou školáků kteří utíkají po školech a honí je při tom plavecký tým z kterých se staly démoni. ty démoni nebyly vyloženě špatný, bral jsem to jako téměř amatérský film(už díky retardovaným titulkům)a ty masky byly sice levný ale svůj trik udělaly, i gore tu je sice hodně levný ale aspon ej na něco co koukat, zybtek už je katastrofa, od humoru po postavy a celý to směřuje k debilnímu závěru, dal bych 3* ale už jenom pro to že tu hraje Bookwalter a Sergei tak nemůžu jinak než 2*(přeci jenom to s těmahle hercema asi tak amatérské nebude. ()

Reklama

Reklama