Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šéfkuchař se z Dánska vypraví do Toskánska prodat podnik po svém otci. Narazí tam ale na ženu, kvůli které přehodnotí svůj přístup k životu i k lásce. (Netflix)

Recenze (46)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Nejohranější klišé a dokonale předvídatelný děj, v němž z nudy vytrhne jen pár lepších momentů, jinak je to zoufale prosté jakékoli filmařské invence, a doslova ubíjející tím pocitem, že podobné produkce už bylo natočeno tuny. Opět jsem si potvrdil, že v té netflixovské bídě je čím dál nemožnější narazit na cokoli, kvůli čemu by stálo za to držet si předplatné. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Dvoutisícístodesdesátátřetí poudačka o přehodnocení života po návštěvě nového místa. Tentokrát se sever Evropy vydává do střední Itálie a není to trip pro diváka zrovna dvakrát atraktivní. Slovy profese hlavního hrdiny, nemastné, neslané, bez chuti….a to co se týče samotného příběhu i jeho aktérů. Vím, že se podobná hledání sama sebe budou točit i za stovky let, každopádně pokud se chcete alespoň trochu zapsat do podvědomí širší veřejnosti, tak to chce mnohem víc, než lenochodího kuchtíka v přechodu a jeho prkýnko na krájení. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Italům se film o tom, jak je teprve Dánové museli naučit vařit, asi líbit nebude, ale já Ital nejsem, a tak se z tohoto malýho, ale milýho filmu můžu těšit. Je to předvídatelný, ale nevtíravý a přirozený, místy hodně dojemný a Toskánsko je skoro tak krásný, jako by snad mělo být součástí České republiky. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Severská romantika s mírným psychologickým přesahem o dánském šéfkuchaři, který zdědil nějaký zámeček v Itálii po otci, s kterým měl složité vztahy. Jídlo, Itálie, pomalé tempo výprávění, trocha lásky - taková nenáročná oddechovka, která nepůsobí úplně hloupě a navíc má hlavní hrdinku povědomou tvář Cristianu Dell'Anna (nar. 1985, Itálie) - , představitelka Patrizie z Gomora (seriál) (2014). ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Plytké, neoriginální. Kde se vzalo to NĚCO mezi Theem a Sophií je mi záhadou. Emoce mi tam chyběly hodně. Hlavní hrdina se po většinu času tvářil jako by mu uletěly včely. Přišlo mi, že vždy šlo jen o odškrtnutí další scény. Příběhově to není za víc jak 1 až 2 *. Možná se to mělo rozhodnout, zda to bude o lásce, o ztraceném otci, nebo o jídle. Nepůsobilo to celistvě, natož hluboce. Jsem zklamaná, od severu jsem toho čekala podstatně víc. Vizuál dobrý.  2,5* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první dánský film, jenž byl vydán ve všech jazykových verzích Netflixu. (PaTeXx)

Reklama

Reklama