Reklama

Reklama

Bitvy 2. sv. války v barvě

(seriál)
  • Česko Bitvy 2. světové války v barvě (více)
Velká Británie, 2021, 6x44 min

Obsahy(1)

Vzácné a mimořádné záběry, poprvé kolorované, oživují některé z nejvýznamnějších bitev druhé světové války. (History Channel)

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Shledl jsem dily Kursk, Ardeny a  El Alamein, kde bylo vecne vedro na pousti a v noci mraz. A dil o operaci Barbasosa, ktery sice letem svetem strucne popisuje vyvoj, ale je plny historickych zaberu a informaci. Uvidite jak promrzli nemecti vojaci pred Moskvou zabavuji mistnim kabaty, kteri pak umrznou. Ale za tri tydny umrzlo i 150 tisic nemeckych vojaku. Aktualni vzhledem k soucasne ruske invazi na Ukrajinu je viditelna Stalinova nenavist vuci ukrajincum, kdyz protrhl hraze prehrady s nejvetsi hrazi na svete dlouhou 750 metru, ktera znicila vesnice a tovarny,ale obyvatele nevaroval a zahynulo 150 tisic lidi. Uz predtim zabil miliony obyvatel pri rizenem hladomoru vyvozem obili do zahranici a kolektivizaci. ()

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

Historici, kteří v dokumentu vystupují jsou příšerní, ty našli někde na nádraží? Jeden je blebej a druhá je hnusná a blbá. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nie všetko je nové, ono sa to ani nedá, ale pozerá sa to veľmi dobre. Čo je až, ako ypsilónová generácia hovorí, gilty pležr. Zaujímavé podania z ústnej histórie prifarbenej videami. Názvy epizód: Blitzkrieg, Barbarossa, El Alamein, Kursk, Ardeny a Berlín. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama