Reklama

Reklama

Síť klamu

(seriál)
  • USA Web of Make Believe: Death, Lies and the Internet
Trailer
USA, 2022, 5 h 40 min (Minutáž: 46–64 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Spiknutí, podvody, násilí i vraždy. Začne to sice na webu, ale rychle se z toho může stát nepříjemná realita. Internet prostě nezná hranic a následky bývají nedozírné. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

6 dílů, které všechny nejsou zajímavé...cca 2 jsou skvělé, ty zbylé mi přišli buď zbytečně složité či natahované. Nicméně - i tak mi to rozšířilo obzory. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

První epizoda Když SWAT zabíjí je jednoznačně nejpovedenější část tohoto seriálu. Jako jediná totiž nabízí skutečně zajímavý příběh, jehož zpracování je poutavé, kvalitní v neposlední řadě také přehledné. Od druhého dílu však kvalita upadne v podstatě až na samé dno, s výjimkou poslední dvojepizody. Druhý díl se oproti prvnímu pohybuje v čistě konspirační rovině, zabývá se úplně nesmyslnými záležitostmi, které nakonec s daným případem ani nesouvisí, navíc se divák ani po hodině nedočká žádného smysluplného rozuzlení. V obdobném duchu se nese třetí epizoda Nejsem nacistka, která těží především z výpovědí jedné osoby, zbytek působí spíš jak slet náhodných záběrů. Sexuální vydírání je suverénně nejnudnější díl, který kdybych přeskočil, vůbec nic by se nestalo a o nic zásadního bych nepřišel. Závěrečný, na dvě části rozdělený, díl Stingray je o poznání lepší než tři předchozí díly, má vcelku zajímavé téma, každopádně by mu prospělo sloučení a značné zkrácení stopáže. Jako celek je Síť klamu velkým zklamáním, nebýt první epizody, tak vlastně ani moc není co hodnotit. Obrovský přešlap. 3/10. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Konečně dokument od Netflixu, který je alespoň trochu zajímavý a není zbytečně natahovaný (kromě poslední dvoj epizody). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Americky dokumentarni serial  o temne strane zivota online se sdelenim pod carou, ze neni dobre si vytvorit online ucty bez overeni ,co jsou zde lide zac. Take nerecena vyzva, aby online komunity vytvorily bezpecnejsi socialni site. Divaci kteri nejsou s temito trendy obeznameni budou dily povazovat za zajimave. Zli lide mohou vytvorit mnoho problemu online. Nedostatkem je senzacechtivy ton a hodne vypraveni se opakuje. Serial zacina smrtelnym "swattingovym" pronasledovanim. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama