Reklama

Reklama

Jaebeoljib Maknaeadeul

(seriál)
  • Jižní Korea 재벌집 막내아들 (více)
Jižní Korea, 2022, 19 h 3 min (Minutáž: 60–87 min)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Hyun-Woo Yun (Joong-ki Song) pracuje pro konglomerát Soonyang více než 10 let. Jeho práce spočívá především v péči o rodinu, která firmu vede. Jednoho dne je ovšem rodinou křivě obviněn ze zpronevěry a je zabit jejich nejmladším synem Do-Junem. V příštím okamžiku se Hyun-Woo ocitá v Do-junově těle. Rozhodne se pomstít celé rodině a převzít kontrolu nad konglomerátem. (mikki089)

(více)

Recenze (3)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si, že do dílu 11 nebo 12 není seriálu co vyčítat. Joon-ki Song hraje úchvatně, byť zcela jinou roli, než minule. Po prvním dílu můžete váhat a budete muset ještě přežít další dva relativně nezajímavé díly, než se show rozjede. Aby jste si naplno mohli vychutnat nejen další nostalgický návrat do 90.let,aale také aby jste viděli naplno boj o moc v "chudé rodině". Vše samozřejmě řídí všehoschopný dědeček, který řeší komu korporaci Soonyang předá.  K výhodám seriálu patří nejen skvělý výkon hlavního protagonisty, ale celkově velmi dobře napsané, obsazení charaktery rodiny, ambiciózní syn, vnuk, hysterická dcera, její slabošský manžel, který se chce angažovat v politice, atd. Seriál mnoha dějovými peripetiemi překvapí a vyloženě si to budete užívat. Poté ovšem tradičně přichází zvrzaná poslední čtvrtina, ze které by stačil sestříhaný závěrečný díl (ani jsem netušil, že seriál vykradl námět starší korejské show s dalším lamačem srdcí). K pozitivům seriálu patří nejen brnkání na retro strunu, ale také absence, prakticky minimalistická romantická linka v seriálu. Za mě 3,5 hvězdy, určitě nejsem sám, kdo si kvůli hlavnímu herci seriál archivuje... ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Hnus a špína korejského Agrofert holdingu, akorát s mnohem větším důrazem na patriarchální dominanci.  Herci výborní, stopáž snesitelná, bez nudných míst. S dějově složitější linkou se scénáristé popasovali vcelku se ctí (ale nejsem burzovní odborník). Klidně bych uvítala ještě jeden díl navíc, kde by prokurátorka mohla spekulovat nad posledními větami hlavního hrdiny :-) ()

Reklama

Reklama