Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh je založený na skutečných životních okolnostech herečky Shirley MacLainové, podle její knižní autobiografie (Tušení světla, 1985). Prolínají se tu dvě dějové linie – její milostny vztah se ženatým anglickým politikem a pátrání po „pravdě a podstatě“ tohoto světa. Shirley se seznamuje s orientálním náboženstvím a stává se jeho vyznavačkou, zajímá se o převtělování duší, poznává hnutí New Age a snaží se své poznatky propojovat se vzniklými životními situacemi. Připisuje důležitou a nenáhodnou váhu lidským vztahům kolem a zkoumá nejen některé vztahové problémy… (wewerička)

(více)

Recenze (5)

abphoto 

všechny recenze uživatele

hm, ako sa na to pozerat? Ak je to o tom co Shirley zazila - preco nie. Film je pomaly, ale dobu v ktorej to zazila a dobu kedy vznikol, je to normalne. Vzhladom na jej osobnu premenu je rychlost deja viac menej nutnostou. Je to pozeratelne a celkom presvedcive, ze su to jej zazitky. Milovnikom autobiografii a nadsencom ezoteriky iste pride vhod. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Out On A Limb - Part 7 - 1986 - Shirley MacLaine našla jsem na YT v špatné kvalitě. Je znát že je to seriál z devadesátých let, hodně pomalé rozvláčné tempo. Myslí že hodně z nás má pocit, že musí některé sekvence posouvat. Od půlky se to rozjíždí, protože rozbíhá spoustu myšlenek které většina znás ani nechce slyšet. ()

Reklama

Reklama