Reklama

Reklama

Love Mechanics

(seriál)
  • Thajsko Kon Rak Run Pee
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Nenávist se mění v zakázanou lásku. Oba ve svém komplikovaném vztahu ale trpí. Remake minisérie z roku 2020. (emkon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

LeninkaK 

všechny recenze uživatele

Moc mě seriál nadchl a vím určitě, že se k němu ještě minimálně jednou vrátím. Mark byl tak rozkošný, když se usmíval a Vee je prototyp hodného kluka, skrývajícího se za drsnějším vzhledem. Měli mezi sebou užasnou chemii. Za mě super podívaná a určitě všem jen doporučuju. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Musím priznať, že obe hlavné postavy som nie jeden raz chcela poriadne prefackať, aby sa spamätali a začali sa správať normálne. Obaja sa miestami hrali na hrdinov, hoci v skutočnosti pripomínali skôr presný opak ako napríklad vo chvíli, keď sa jeden prosil druhého, aby sa s ním porozprával, no ani jediný raz mu nenapadlo povedať to aj cez dvere, ktoré istote neboli zvukotesné a podľa mňa celý internát vedel, čo sa medzi nimi dialo. Celá situácia, ktorá tomu predchádzala sa mi nepáčila, rovnako ako aj niektoré ďalšie veci, no po dlhšom uvažovaní som prišla k záveru, že dej bol zameraný presne na tieto nedostatky. Na rozdiel od iných BL-iek, v ktorých sa v druhej polovici často stretávame s nedorozumeniami, ktorých jediným účelom je natiahnutie deja, sem zapadli celkom dobre. Mám voči nim isté výhrady, nemôžem povedať, že nie, no ako som už spomenula, dej Love mechanics sa od samého začiatku sústreďoval na vnútornú bolesť oboch hlavných postáv a ich vzájomného vzťahu. Priznávam, že niekde v polovici som si povedala, že Vee by to mal vzdať a nechať voľnú cestu Nueovi, pretože niekedy, pokiaľ niekoho milujeme, je lepšie ho nechať ísť a v tomto presvedčení som bola dosť dlho, no napokon som rada, že si medzi sebou všetko vyjasnili a že skončili presne tak ako skončiť mali. ()

Reklama

emkon 

všechny recenze uživatele

Remake minisérie z roku 2020. V prvních epizodách jsem měl pochybnosti, zda nová série vystoupí ze stínu svého vzoru, ale pak se to nějak rozjelo a příběh šel hodně do hloubky. Zejména od doby, kdy se do příběhu zapojili rodiče Marka a Veeho. War v roli Marka a Yin v roli Veeho udělali od prvotní minisérie značný pokrok, a jejich herecké výkony v nové sérii byly úžasné, hravé, sladké, a hlavně velmi emotivní ve vypjatých scénách. Markův smutek v očích mě často trhal srdce. Příběhem mě série připomínala Theory of Love a dialogy Bad Buddyho. Aby také ne, když společně s Love Mechanics mají společného scénáristu. Seriál doporučuji. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Seriál dokázal, že původní příběh zpracovaný jako kraťas byl jednoznačně nejlepší v trilogii En of Love a vše se dále rozvinulo. Rozhodně jeden z těch lepších kousků, k dokonalosti u mě mu chybělo ale něco málo a navíc, KinnPorsche nyní nasadil tu laťku tak vysoko, že je třeba srovnávat. Některé díly někdy zbytečně zdlouhavé. Je to jen můj dojem, ale osobně mi herec War úplně nesedl a postava Marka, kterou hrál, se ve dvou tří scénách chovala naprosto příšerně a jinde mnohdy dětinsky a celkový dojem u mě zachránil naprostý sympoš Vee (herec Yin, ve skutečnosti mladší hrál staršího seniora), symapticky herecky na mě působili i Bar a Nuea. Scéna v posledním díle, jak rodiče Marka píchnou a přepadnou je kriminálníci a zrovna je zachrání Vee s otcem, je spíše úsměvná. Jinak vše velmi solidní, ale na na nejvyšší hodnocení to u mě není. České titulky jsou na gaytitiulky.info 8888 ()

Reklama

Reklama