Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku bych tomu dal za ten úkaz, že tohle nějakej génius vymyslel, byl schopnej to prosadit ve své televizi a pak to ještě úspěšně importoval do dalších zemí, spolu s debilním merchanidisingem typu plyšák TinkyDinky a ručník Gipsy. Ale vážně - tohle je skutečné dno zábavy, naprostá vymejvárna mozků a dílo, které vystihuje slovo odpad! ()

Naslund odpad!

všechny recenze uživatele

Malým dětem jistě stačí ke spokojenosti cokoli, co se hýbe a vydává zvuky, ale proč jim proboha nabízet něco co jim nic nedá. Děti vnímají vše kolem sebe a učí se to napodobovat. Byl bych nerad, kdybych jednou vešel do místnosti, kde by čtyřleté dítě běhalo dokolečka a dokola vyřvávalo své jméno. Stejnou potěchu budou mít třeba z Doraemona, kde mohou pochytit jak řeč, tak některé základní poučky o životě. 28 minut tohohle je vymývačka mozku jak pro děti, tak pro dospělé. Takže jako jeden z mnoha, co nybl zhypnotizován ódou na blbost, musím dát spokojeně zasloužený odpad :-) ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co si mám o tomhle myslet. Tento seriál jsme sledovali se sestrou o prázdninách a královsky jsme se bavili hláškami, které hrdinové opakovali do absolutního zblbnutí. Ovšem co tahle utopie dává dvouletým dětem, mi není jasné. Hrané scénky dodělává odstrašující dabing (pamatuju si na Píseň o šestipenci a ta se tedy opravdu nedala). "Čas pro Teletubbies! Čas pro Teletubbies! Čas pro Teletubbies! Čas pro Teletubbies!" (61.) ()

B!shop odpad!

všechny recenze uživatele

Genialni vec....pokud chcete vyplachnout mozek. Chapu, ze to je pro deti do 3 let, ale podle me to musi vyjebat mozek i jim, kdyz 15 minut cumi jak 4 barevny kokoti behaj po louce a petkrat opakujou kazdou vetu, pak do jednoho pichnou, ten prehraje video, jak si maly deti hrajou, pak to prehraje znova a pak zase behaj. Nejvetsi picovina, jakou jsem kdy videl. ()

Trellíno

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nejde hodnotit. Někdy jenom zaslechnu tu melodii a na prvním člověkovi co bych potkal bych se musel vybít no a někdy zase ráno vstanu, udělám si kafe, pojim něco dobrýho a v klídku skouknu celej díl. Takže někdy za odpad, někdy za pět, ale hodnotit to nějak přesně? To po mě prosim vás nikdo nechtějte. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Ústredná pieseň s názvom Teletubbies Say "Eh-oh!" sa stala hitom a v decembri 1997 sa v rebríčku UK Singles Chart dostala na prvé miesto. (Raccoon.city)
  • Herci sa z kostýmov pozerali von cez bezzubé ústne otvory, zatiaľ čo oči a pery boli mechanické a ovládané diaľkovo. (Raccoon.city)
  • Nikky Smedley (Laa-Laa) sa k úlohe v seriáli dostala vďaka inzerátu v novinách. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama