Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Natalie, kterou čekají závěrečné zkoušky na vysoké, si udělá těhotenský text a podle jeho výsledku pak paralelně prožívá dva různé životní příběhy. Co ji čeká a nemine? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Olík 

všechny recenze uživatele

Co by kdyby – raci ryby. Nikdy jsem úplně nepobral natáčení zbytečných příběhů, ale dva v jenom….tak to mi hlava nebere už vůbec.  Sny, cesty jak se k nim dostat, romantika A, romatika B…..nuda, nuda, nuda. Svatý Augustýn (nebo to byl mistr Jan Hus) prý řekl: „Kdo chce druhé zapalovat, musí nejdřív sám hořet“. Tak v tomto případě opravdu nebylo nic, co z čeho by odlétla alespoň jiskřička. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Nic zlomového, ale příjemně natočená a zahraná záležitost, která by z námětu mohla vytěžit trochu víc, ale nenudila. V poslední třetině je místy trochu matoucí, když se začnou jednotlivé dějové linky více proplétat a hlavní hrdinka mění účes, ale jinak vlastně nemám větší výtku. Je to slušně odvedená práce. ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se rozmýšlela mezi 2 a 3 hvězdami. Nakonec jdu níž hlavně proto, že originalita byla pouze ve stylu vyprávění, ale nakonec z toho vylezly dva tuctové rom-dram minifilmy bez špetky originality. Hlavní hrdinka byla většinou fajn, ale jinak se mě postavy nijak extra nedotkly. Podobně rozdvojený příběh má i film Srdcová sedma a ten se mi líbí mnohem víc. ()

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Oddechový film pro holky (no dobrá, i pro ženy, protože ani já už nejsem nejmladší). Je to moc milý film se sympatickou hrdinkou. Aneb jak může skončit osud, pokud jedna událost dopadne anebo nedopadne...?  V každém případě, jak Janek zpívá: "Svět se točí a všechno bude fajn!" A to je prostě fajn. ;-) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príjemná "podívaná", ale hlavne na Lili Reinhart. Film o tom, čo by bolo, keby bolo, ale aj  s hlavným posolstvom, ktoré chválim: zvládla som to. Áno, dá sa to zvládnuť a človek by sa nemal uberať skratkovitými riešeniami. Na Netflix treba pochváliť, že ostali len pri multi-kulti a deviantov tentokrát nepresadzovali. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama