foto

Andrea Savage

  • nar. 20.2.1973 (43 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Down Dog (TV film)
Milenci těch druhých
The Hotwives of Las Vegas (TV seriál)
2014 Hotwives of Orlando, The (TV seriál)
Jason Nash Is Married
Pro, The (TV film)
To nejsi Ty
2013 Kroll Show (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
2012 Profesionální lháři (TV seriál)
Republicans, Get in My Vagina
2011 S tím nic nenaděláš
2010 Blbec k večeři
Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2009 Glenn Martin DDS (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
Miluji tě, Beth Cooperová
Párty na klíč (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Bratři z donucení
Life & Times of Tim, The (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2007 Pokerový král
The Winner (TV seriál)
2006 Dog Bites Man (TV seriál)
2005 Stacked (TV seriál)
2004 Significant Others (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 Good Morning, Miami (TV seriál)
In-Laws (TV seriál)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
1999 Stark Raving Mad (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Song of the Sea
1994 Sladké údolí (TV seriál)

Dokumentární

2005 I Love the '90s: Part Deux (TV seriál)
'Reservoir Dogs' Revisited (TV film)
2004 I Love the '90s (TV seriál)

TV pořady

2008 Root of All Evil (TV pořad)
2003 Real Time with Bill Maher (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace