Reklama

Reklama

V deltě

  • Itálie Delta
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Delta Pádu se stává dějištěm střetu mezi pytláky a rybáři. Osso (Luigi Lo Cascio) chce bránit řeku před nevybíravým rybolovem rodiny Florianů, která utekla od Dunaje, ale je tu s nimi také Elia (Alessandro Borghi), který se zde narodil. Dva protivníci zaslepeni násilím a touhou po pomstě se utkají v mlhách delty v souboji, který nemá hrdiny, a odhalí svou pravou povahu. (MittelCinemaFest)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (7)

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Pustil hlavně kvůli tomu, že tam hraje A.Borghi.V tomhle se to rozhodně vyplatilo, protože opět si to herecky dával pěkně.Dobrá atmoška a nějaký ten kamerový dýchánek nad vodou.Jinak tu jsou ty rádoby zlý a ty rádoby hodný,kdy se to pak ty misky vah nějak dostávají na střed a vznikne konflikt,kde budou i lidi umírat.65% ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pochmúrny, depresívny film, ktorý vo mne nevzbudzoval žiadne emocie. Navyše ústredná dvojka hrdinov mi bola celkom nesympatická. Jeden svojim konaním (pytliak), druhý svojim ksichtom (ochránca). Ale je to veľmi dobre realisticky nakrútené a na to, že sa jedná prakticky o vidlácky slow burn , zletelo mi to (ani netuším ako) rýchlo. Rozhodne treba byť psychicky nastavený na takýto film. Prvých tridsať minút sa môže totiž javiť, že to bude nuda nahovado. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Do depky zabalená honba za nuzáckým pytlákem a posléze rovněž vrahem, jež ovšem vyjma "neokoukaného" rybářského prostředí a solidního herectví nestihne nic moc nabídnout. Materiál by zasloužil spíše seriál. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

"Why do you always have to suffer?" Střet mezi ochránci přírody a cizími pytláky, který se postupně překlápí ve střet dvou mužů. Šedivé a věčně mlhavé prostředí bažin v deltě italské řeky Pád utváří ponurou atmosféru skoro až východní Evropy, stejně jako chudoba a zmar místních obyvatel, kteří se snaží uživit zakázaným rybolovem. Hrubost a neotesanost místních ochránců a četníků, kteří si zase vyřizují účty hezky po staru z toho pocitově dělají až jakýsi neo-western. Za mě dobrý italský slow-burn s koncem, který sice sám o sobě nijak zvlášť nevybočuje z žánrového klišé, ale nutí zamyslet se nad hlavním hrdinou a nad (ne)pravdivostí slov, která mu chvíli předtím byla řečena. ()

Reklama

Reklama