foto

Alessandro Borghi

  • nar. 1986
    Řím, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Nezlob
Suburra
2014 Di tutti i colori
2013 Roma Criminale
2011 Che Dio ci aiuti (TV seriál)
5 (Cinque)
2010 Svatý Augustin (TV film)
Zásahová jednotka (TV seriál)
2008 Návrat komisaře Rexe (TV seriál)
Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)
2000 Distretto di polizia (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace