Reklama

Reklama

Zlé sestry


Hajzl (E01)

(epizoda)

Obsahy(1)

John Paul je mrtvý. Sestry Garveyovy si myslí, že mají všechno za sebou, ale pojišťovací agenti začnou klást otázky. (Apple TV+)

Recenze (5)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když už tu jablečnou službu zas na chvíli máme, je třeba jí vydojit do maxima a třeba nalézt totálně zapadlý klenot, který v mnoha aspektech připomíná Sedmilhářky a tak trochu hojí šrámy na srdci těm, co si tehdy přáli třetí sérii. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, že byl pěkný zmetek, ještě neznamená, že pojišťovací agenti nezačnou čmuchat okolo pětice sester, kdy minimálně čtyři z nich mají ze smrti Johna Paula tichou radost. Stačí se vrátit třeba o půl roku zpět, kdy rodina tráví Vánoce společně. Projevoval se coby nátlakový, popichující a druhé ovládající šmejd, který během roků manželství dokonale nahlodával a drtil Graceino sebevědomí. Co na to její sestry? Nejstarší (svobodná) Eva převzala ochranitelskou roli poté, co jejich rodiče zemřeli. Ursula je zdravotní sestrou a matkou tří dětí (z nichž jedno je postižené). Lesbička Bibi je nekompromisní brunetka, má přelepené pravé oko a zatím netušíme proč. Becka je nejmladší, rozjíždí masérský salón, ale jinak je tak trochu bezcílné telátko. No, a samozřejmě čerstvá vdova Grace, která spolu s dospívající dcerou truchlí nad smrtí svého „milého“. Tuším, že na tomhle východním irském pobřeží bude ještě veselo. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama