Reklama

Reklama

Koala Man

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Seriál Koala Man vypráví o Kevinovi, tátovi středního věku s tajnou identitou, jehož jedinou superschopností je horoucí vášeň pro dodržování pravidel a potírání drobné kriminality. Má za úkol udělat pořádek v městečku Dapto a často do svých stále podivnějších dobrodružství zapojuje i frustrovanou rodinu. (Disney+)

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Koala Man by se moc rád zařadil mezi "dospělejší" animáky typu Family Guy, Rick & Morty nebo BoJack Horseman, ale i když se extrémně snaží, moc mu to nevychází. Je tu tak nějak od všeho trochu - trochu humoru, trochu akce, sem tam nějaký ten fuck, sex něčeho jako Cthulhu s obřím dildem atd atd, jenže dohromady to funguje jen velmi sporadicky. Koala man nikdy není ztřeštěný a přitom vlastně geniální jako Rick & Morty, ani nejde za hranu jako to uměl Family Guy a ani neřeší vyloženě vážné věci jako Bojack. Prostě se jen tak plácá od ničeho k ničemu a nakonec na něm bude nejlepší to překvapení nic netušících rodičů, kteří tohle pustí malým dětem jako další roztomilou pohádku s frajerem převlečeným za koalu...40% ()

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě to moc nechytlo. Zatímco další Cusackovi animáky jako Yolo nebo Smiling Friends srší kreativitou, tohle vpodstatě stá variace na Simpsonovi a Family Guy. Prostě rodinný animovaný sitcom podobný věcem jako Full English, Harper House nebo Fugget about it. I animace je míň kreativní a hodně připomíná Ricka a Mortyho. Namísto střídání rotoskopie, kreslenky, plastelína a 3D jako ve Smiling Friends je to typická digitální ploška. Jako moderní Griffinovi nebo RaM. Hlavní problém je ale to, že mi vtipy nepřišli zase až tak vtipné. Je tam hodně odkazů na australské reálie, které minimálně mě unikli. ()

Reklama

Galerie (10)

Související novinky

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama