Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vysokoškolský profesor a bývalý mariňák, Harry Gordini, je nucen vrátit se znovu do akce. Aby zachránil svou manželku a syna, bude potřebovat všechny své vojenské schopnosti. Jeho rodina byla unesena během dovolené v Itálii... Bývalý mariňák Harry Gordini (Antonio Sabato, Jr.), vzal svou ženu a syna na dovolenou do Itálie. Nevědomky se ale připlete do obchodu s drogami, když si nedopatřením vezme jiný kufr, ve kterém se namísto oblečení skrývají narkotika v ceně 200 miliónů amerických dolarů. Když jeho rodinu unesou dealeři drog, musí se Harry postavit drogové mafii. (HBO Europe)

(více)

Recenze (3)

John80 

všechny recenze uživatele

Akčna dráma snímok o chlapíkovi, ktorému zamenia kufor na letisku v ktorom nájde niečo čo mu nepatrí a dealeri budú od neho žiadať vrátenie kufra aj s jeho obsahom pod vyhrážkou únosu jeho rodiny 3* ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Film průměrné kvality, na jedno podívání dobré, ale jinak je to hodně nelogické a trochu přitažené za vlasy. Hodnocení: 55 % ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

I když se na to docela dobře dívá, ve chvilce, kdy nemám chuť na něco náročného, musím zohlednit celkový dojem. Na filmu jednak zapracovalo stáří. Ale i tak je dost scén mírně naivních. A hlavně, všechno celou dobu plyne až pohodovým tempem a hudba to jen podporuje. Druhý pohled je to, že to až tak nevadilo ani nenaštvalo. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama