Reklama

Reklama

Sajonara zecubó sensei

(seriál)
  • Japonsko Sayonara Zetsubō sensei (více)
Trailer

Série(5) / Epizody(44)

Recenze uživatele Subjektiv k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2007) (S01) 

Věčná optimistka, perfekcionistka, stíhačka, školní hikikomori, MPD cizinka/Japonka, ilegální imigrantka, jedna úplně normální holka a učitel, který se každý den několikrát pokouší spáchat sebevraždu, protože ví, že všechno dopadne, jak nejhůř může. Zní to jako vcelku obyčejný recept na ztřeštěné komediální anime a tím SZS opravdu je. První tři díly jsou velmi vtipné, ale při sledování dalších to již bylo o něco slabší. Niméně jsem rád, že jsem se dozvěděl, co všechno lze vyhypovat a jak se to dělá. Koho to zajímá, ať se podívá na druhou polovinu šestého dílu :) Horší ****. ()

(2008) (S02) 

Druhá série se od první příliš neliší, obsahuje však IMHO o něco méně kvalitnějších dílů (první díl je asi nejlepší). Ještě více než v první sérii se využívá schematu, ve kterém sensei je ponořen do zoufalství dík nějakému společenskému nešvaru a pak tento nešvar ukazuje do úmoru na různých více či méně absurdních příkladech. Lepší ***. ()

(2008) (S03) 

Učitel Zoufalý se letos rozhodl oblažit nás pouhými třemi epizodami svého života a dobře udělal. Dík tomu zkoncentroval to lepší, vtipnější, zábavnější a střelenější. Zoufalství pana učitele je zase velmi veselé. ()

(2009) (S04) 

Mandelbrot pravdu dí, když říká, že každý díl je střižen dle jednotného vzoru, totiž: "Najděme nějaký fenomén a uvádějme jeho stále bizarnější podoby." Na druhou stranu ovšem právě tento postupem času stále méně originálnější přístup vede k těm nejlepším vtipům letošního anime roku. ()

Reklama

Reklama