Reklama

Reklama

Sajonara zecubó sensei

(seriál)
  • Japonsko Sayonara Zetsubō sensei (více)
Trailer

Série(5) / Epizody(44)

Recenze uživatele Starletka k tomuto seriálu (5)

Season 1 (2007) (S01) 

Především je třeba zdůraznit, že první opening je velice zavádějící, ale já ho mám hrozně ráda, už jenom kvůli písničce. Když už ničím, tak tento seriál zaujme aspoň originalitou a svým zvláštním, též originálním zpracováním. Mimo to nabízí i opravdu velkou spoustu kuriózních postaviček, v čele se samotným Senseiem, pěkný soundtrack, už zmiňovanou surrealistickou animaci, parodovávání ostatních anime, absurdní humor a ... no ono je to celé takové absurdní, divné a těžko popsatelné. To se prostě musí vidět. Škoda, že další řady už jsou nuda. 8,5/10 ()

(2008) (S02) 

Slabší odvar první řady. Kvalita jednotlivých dílů dost výrazně kolísá - některé jsou nápadité a vtipné, u některých jsem se fakt nudila. Tudíž jako celek pouhý průměr. Všechny staré dobré postavy + pár nových, animace pořád úžasně surrealistická, soundtrack stále pěkný, nové openingy i endingy super. 6/10 ()

(2008) (S03) 

Tři standardně šílené epizody, které pobaví, ale nejsou nic vyloženě převratného. Pěkná animace a soundtrack, dobře zmutovaný opening. 6/10 ()

(2009) (S04) 

Tak tak. Jak už psali ostatní, jakmile si člověk zvykne na celkovou šílenost vyprávění, ztrácí tento kousek na kráse a začne dost nudit svou repetitivností. Ale pořád se najdou dobré díly nebo aspoň scény, animace stále krásná, soundtrack pěkný, nový opening i endingy opět skvělé. 5/10 ()

Zan: Bangaiči (2009) (S05) 

Podobně jako Goku, i Zan Bangaichi je pouhý krátký přídavek k celé sáze, který nijak výrazně nevyčnívá z řady, ale zároveň připomíná, že tvůrcům dochází dech a už to prostě není, co to bývalo. Ale kdyby ještě někdy vznikla další série, stejně bych se na ni s chutí podívala. Pěkná animace a soundtrack, opět dobře zmutovaný opening. 5/10 ()

Reklama

Reklama