Cola, láska, čokoláda

Komedie / Romantický

Západní Německo, 1979, 77 min

Sigi Rothemund

• Subjektiv

Prezentovat dobře formované, nahé ženské tělo v takovém kontextu, aby to muže spíše odpuzovalo než přitahovalo, to je opravdu umění. Bravo, Herr Rothemund.(30.12.2009)

Taková klasická zábavná soft erotika ;)(13.8.2009)

• Smok

Cca v piatej minúte ma chlapci šokovali scénou, keď "drsný junák" moto(t)r(t)kár rozbil svojej frajerke flašu o hlavu a do konca som film už len dopozeral v nemom úžase, že čo ešte za mozgový výplach sa na mňa vyvalí. A že ho teda ešte bolo!(27.3.2010)

• LiVentura

Místy se člověk i uchychtl, ale bylo to příliš "násilné smání se"...(13.5.2012)

• Terva

Škoda toho konce, ale ani tak by to nebylo za víc než o jednu hvězdu.(26.3.2012)

• wosho

Viděno před mnoha lety a v té době mě to pobavilo, rozesmálo. Ale i tak jsem poznal, že se jedná o celku podprůměrný film s pitomoučkým humorem, jenž časem zapadne do propadlišti filmových dějin.(11.6.2009)

Společně s třemi švédkami v tyrolích klasika mé puberty. Pár dobrých nápadů a pěkné ženy.(31.7.2008)

• dopita

Hovadina. V porovnání s jinými košilatými komediemi sedmdesátých let ze Západního Německa, je tohle šunt. Filmy jako Tři švédky v Tyrolích nebo Příběhy kožených kalhot jsou sice blbiny, ale aspoň obsahují humor a holý ženský zadky (a předky). U tohohle jsem se nezasmál ani jednou. K vidění jsou jen prťavý prsa a to ještě jen zcela výjimečně. Výjimkou je jen Dolly Dollarová (mimochodem nadabovaná Gabrielou Osvaldovou) která ale zase nemá prsa, nýbrž kozy (a to takový, že by na ně by měla mít zbrojní pas) – ale taky je moc neukáže. Marně hledám důvod, proč se na tenhle film koukat.(30.10.2010)

wau, wau, wau. Strašně krásná komedie z ostrova, s krásnýma holkama, co nemají studené čumáky a dá se s nimi provádět různé hezké věci. Zvonění na zvony, stříkání hasičů, vychcaný farář, který strojí svatbu a opice tomu nasazuje čepec.(20.8.2008)

• ekap

Jednoduchý film s jednoduchým humorom, ktorý ma nechytil za srdce. Strhávam jednu hviezdičku za koniec....(1.7.2007)