Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva tajní agenti sexy Sally a mužný Heiner při honbě za mikrofilmem zavítají do Tyrolské vesnice. Háček je v tom, že mikrofilm se skrývá v jedné z kapes pánských kožených kalhot. Nezbývá, než je prověřit všechny... (dayvee)

Recenze (31)

Redík 

všechny recenze uživatele

Německá komedie z prostředí Alpských hor. Není to žádné umělecké dílo, spíše rádoby akční kriminální komedie plná erotických vsuvek a erotických scén. Divák od takového kusu nemůže čekat žádnou sofistikovanou a inteligentní zabavu, ale jako kousek pro zahnání nudy to zcela jistě postačí. 35% ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Projekci tohoto filmu na půdě mé alma mater jsem z nějakého důvodu minul. Až po nějakých deseti letech se mi do rukou dostalo DVD (pořídil jsem si celou v Česku na příbalech vydanou sbírku Lederhosenfilmů). Nebudu se pozastavovat nad volbou českého názvu. "Dvojka" má s "jedničkou" společné jen zasazení do Bavorska,styl hudby (jedná z písní se objevuje v obou filmech) a nějaké herce, jinak nic. Oba filmy jsem viděl v němčině, slyšel jsem ukázku z cz dabingu a docela jsem trpěl. U filmu samotného ani ne,bobry já můžu. Bohužel je "žádné hřešení na vysokohorské louce" jen slabým odvarem "pojď, svlikni si Dirndl" a není tak zábavný... ()

Reklama

Radko 

všechny recenze uživatele

"Pane, v našom kraji je pytliactvo zakázané!" "Ale on mieri na človeka!" "Ahá, tak to je niečo iné". No fajn. Zo dva dobré žarty v úvode vzápätí strieda pitvorenie, potvorenie a patvorenie radodajných Fickfröscherliek a sedliakov v zaparených kožákoch, dirndloch, blúzkach a zásterách. Alebo pozvánka na ochutnanie prsnato/macuľato/oblých krás Bavorska v ľudovej komédii. Die Sonne, das Heu und Erotik. Jodlolodidí! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film musí mít asi člověk náturu. A já nejsem z těch, do by podobnou náturu měl. Bláznivá tyrolská komedie, která je trochu šmrncnutá erotickým filmem, ale hlavně jde o to, aby zde ženy pobíhaly od pasu nahoru nahé a nejlépe v kalhotkách. Tohle opravdu není pro každého a může to urazit váš vkus. ()

farmnf odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem to vidět po 22 letech, kdy to vysílala TV OK. Vzpomínal jsem, že je to erotická komedie. Moje vzpomínka na tyto díly nebyla spojena s žádným hnusem..... Je to ale tak debilní, že jako vzpomínač asi nemám talent. Navíc ty holky moc sexy nejsou, jen takové kurvy z Bavorska s IQ 67 a to přeháním. Gagy, jsou -li tam vůbec, jsou pod úrovní Ch.Chaplina a němé éry. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama