Reklama

Reklama

Selena Gomez: My Mind & Me

Trailer

Obsahy(1)

Po letech života v záři reflektorů dosáhla Selena Gomez nepředstavitelné slávy. Ale právě když měla na dosah další životní vrchol, stáhl ji do temnoty nečekaný zvrat. Tento jedinečně nefiltrovaný a intimní dokument zachycuje její šestiletou cestu k novému světlu. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Škoda, Selenu mám veľmi rád a obdivujem ju za to ako sa postavila všemožným útrapám v jej živote. Ale nepochopím, prečo sa dnešné dokumenty(alebo pseudodokumenty) točia takýmto spôsobom.. Dokument by mal podať čo najlepšie informácie o danej téme.. robí to tu? Nie.. všetko podáva iba povrchne, bez bližších informácií.. 3* sú za mnohé zábery zo súkromia, VHSky z detstva, zábery z hotelov, kde je vidieť aj to utrpenie.. bohužiaľ nič sa nerozoberá do hĺbky, pričom práve Selenin život na to potenciál má..dokument ako taký vám okrem spomínaných záberov neposkytne žiadne informácie.. čo je na daný typ formátu asi žiadúce.. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Selenu jsem znával jako mladou hvěždu ze které vyrostla poměrně hezká holka. Popravdě její tvorbu jsem nějak moc nesledoval a když jsem četl klasický lhavý bulvár tak chlastá a fetuje, což je u art lidí v této branži více méně normální, tak mě to nepřekvapilo. Co mě ale dostalo je jak velké zdravotní problémy má "a to se fakt neslučuje s drogama nebo alkoholem". Dokument byl hodně otevřený a její pocity jsou vzhledem k poruše, které má pochopitelné. Bohužel si trošku myslím, že časem se s tím nedovede poprat a skončí jako Kurt Cobain. Uvidíme jak moc silná bude, ale za tím musím říct, že je na tak malou a křechkou holku, neuvěřitelná. Za velké plus beru i to, jak tam syrově vykreslují její domovinu, kde většina lidí žije jak prasata a s tou filmovou amerikou se nedá srovnat. O tom ale dokument není a já musím hodnotit maximálním počtem. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Syrový a intimní dokument. Ochota Gomezové ukázat ze sebe to nejhorší a nejlepší oceňuji. Cítí se jako produkt za účelem prodeje. Bojuje s úzkostí a bipolární depresí a dalšími nemocemi. Film hodně ukazuje o kultuře a co to znamená být hvězda. Při sledování domků na předměstí se zastřiženými trávníky si uvědomíte, jak je většina Ameriky nehezká. Proto bude tento film zajímat i ty, kteří nepatří mezi miliony jejich fanoušků. Pomůže dalším mladým dívkám a ženám s jejich problémy. Určitě budete naladěni sledovat zpěvaččiny další osudy. ()

swenyx 

všechny recenze uživatele

Tohle byl dokument kterej měl hloubku, většina lidí kteří nic takovýho nezažili nepochopí a nejspíše i proto je to tak nedoceněný, procházet těmito stavy je něco, co bohužel moc dobře znám a i přes to, že ona jako osoba mě nikdy nezajímala, tak potěšilo vidět životopisný film o dost opovrhovaným a nezmiňovaným tématu a je na jednu stranu "fajn" vidět, že v tom nejste sami. Kdyby to bylo zaměřený jen na to jak moc je slavná a jaký písničky nazpívala a podobný ptákoviny, tak by mě fakt takhle moc nebavilo. ()

ElisR 

všechny recenze uživatele

Hodnotím ne, až tak zpracování, které není ničím novým, ale celý kontext tohohle dokumentu. Velký klobouk dolů za to, že s tím vším vyšla ven, že ukázala i ty stinné stránky sebe a znovu jsem se přesvědčila o tom, jaký jsou paparazzi odpad. Člověk se potýká s nějakými problémy, zejména psychickými, a oni se chovají jako hyeny. Selenu jsem nikdy nějak extra neposlouchala, ale tenhle dokument je za mě opravdu dobrá věc, která by se měla dostat do podvědomí co nejvíc lidí! ()

Reklama

Reklama