Reklama

Reklama

Feed Me

všechny plakáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Po strate manželky sa aj Jed (Christopher Mulvin) rozhodne odísť z tohto sveta. Zvolí netradičnú metódu a podpíše zmluvu s kanibalom, ktorý si chce na ňom pochutiť. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

Zagger 

všechny recenze uživatele

nejak to cele nefunguje... u Suicide for Beginners (2022) se dalo aspon zasmat, tohle vtipne neni, ani horrorove, priserna random hudba, hlavni postava nudna, ikdyz se snazi prehravat jak jen muze... level estrada s umastenym Petrem Novotnym nebo oblastni ochotnicke divadlo ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

No, některé scény měly něco do sebe. Bohužel mezi nimi se jen plácaly nesmysly. I když některé souvislost s dějem měly. Herci byli dobří, takže kdyby nebylo té nudy po většinu doby filmu, dalo by se hodnotit výše. Snímeček nám sem tam oživí nějaká ta Jedova vidina, takže se to dá přečkat do konce. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po strate manželky sa aj Jed rozhodne odísť z tohto sveta. Zvolí netradičnú metódu a podpíše zmluvu s kanibalom, ktorý si chce na ňom pochutiť. - Toto ma úplne minulo a neviem, čo tu malo byť tou komédiou. Mať v dome obraz vlastnej nahej matky mi teda vtipné vôbec nepríde. Občas sa objaví nejaká scéna s pekným gore a po dome sa tu povalujú odrezané ludské hlavy, ale dopozerať to do konca bolo utrpenie. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama