Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike Barnett (Brett Halsey) prichádza domov, a nachádza svoju ženu mŕtvu a znásilnenú, a jeho peniaze boli ukradnuté. Keď Mike svoju ženu pochová, vydáva na svoju neľútostnú pomstu, z ktorej niet návratu... (westerns)

Recenze (2)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejný spaghetti western o pomstě s velmi (!) nízkým rozpočtem a téměř nulovým komparsem. Většinu času zabírají scény v interiérech nebo scény na odlehlých místech jako např. v lese, v poušti či na okraji města. Přes zjevné nedostatky a ohraná žánrová klišé nemůžu říct, že bych se nudil. Proto dávám za tři, i když dvě by byly asi víc odpovídající. Pro Halseyho mám trochu slabost. Film je ve španělském jazyce na youtube, hodící se titulky v angličtině jsou dostupné na opensubtitles.org ()

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Měli jste 10 000 dolarů, v padesáti dolarových bankovkách a ukradli vám je? Poznáte jenom jejích boty a víte, že jich bylo sedm? Chcete se pomstít? Není nic jednodušší. Stačí nasednout na koně, procházet krajinou a dívat se, kde platí padesátkou. Pak jen stačí je vyhledat, jeden po druhém a vybrat si zpátky peníze. Hrdina na začátku nasadí ten svůj tajemný pohled, který mu vystačí až do konce filmu. Pozor! Své nepřátelé zabíjí bez toho, aby musel namířit. Scénář je dost pitomý, logika odjela na dovolenou. Hlavní padouch je jasný minimálně od zabití třetího padoucha. Ale i tak se dá na to dívat. Fanoušci Fernanda Sancha si užijí další, z jeho úchylných výstupů... Co jsem se dozvěděl... výměna podkovy trvá asi půl hodiny, pokud je kůň klidný. V rámci žánru za 2,5. ()

Reklama

Reklama