Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Los Angeles začne kdosi střílet po dvou policistech. Jeden z nich je zabit, druhý střelbu přežije, ale umane si, že už nikdy nebude sloužit u policie. Stane se soukromým lovcem zločinců, aby měl příležitost pomstít vraždu svého blízkého kolegy. (AMC Czech)

Recenze (4)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Jsi fakt macho !! Nebo bych spíš měla říct macha ??" Mohlo to být celkem kultovní, či přinejmenším zábavné, béčko, kdyby se ovšem rajda, totiž odkecaná rádoby hvězdička, Sybil Danning nesnažila vytvořit ženský ekvivalent hrdinovi, eastwoodovského těžko, to spíš s ohledem na tenkou hranu žánru bronsonovského typu, kdyby si však coby producentka sehnala lepší tvůrčí tým.. Takhle jsme skončili spíš u pozdně saegalovského typu hrdin(k)y i bijáku.. Luxusní v důsledku nesmírně s motivy sexismu jak s horkým bramborem žonglující břečka, pár vskutku bizarním genialitám navzdory.. ()

5150 

všechny recenze uživatele

Na tomhle akčním béčku stojí za pozornost snad jen výborný Wings Hauser v roli záporáka..)) hodnocení 1,5* ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

S L.A. BOUNTY, ke kterému si napsala námět a který i produkovala, si Sybil Danning konečně splnila svůj letitý sen o roli nemluvné eastwoodovské drsnačky a já jí to přeju. Škoda jen, že je to taková nuda. Nudný je příběh, nudná je akce, které mohlo být víc, a Sybil s brokovnicí není moc přesvědčivá a navíc zůstane po celý film oblečená od hlavy až k patě. Už ten její úvodní nástup, kdy zasáhne při únosu kandidáta na starostu bandou gaunerů - místo aby je všechny vykosila, zastřelí dva mezi dveřmi a zmizí. A docela fajn Wings Hauser jako excentrický padouch to na tu jednu hvězdičku nevytáhne. Jinak po tomto filmu Sybil zanechala herecké kariéry, dokud si na ni 2007 nevzpomněl Rob Zombie. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Typický představitel akčňáku z krabic. Že zbyly nějaké děngi dokazují dřevěné přepravky v závěrečné přestřelce. Sybila je navíc celý film nedůstojně zahalená. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama