Reklama

Reklama

FIFA: Pod povrchem


And the Winner Is... (E02)

(epizoda)
Dokumentární / Krimi / Sportovní
USA, 2022, 52 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Šéf FIFA Sepp Blatter dosáhl svého. Kolem jihoafrického pořadatelství mistrovství světa 2010 ale kolují řeči a funkcionáři Jacku Warnerovi z nich musí zvonit v uších. (Netflix)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Do FIFA se dostávají ambiciozní lidé, kteří se nebojí někomu bodnout nůž do zad, když z toho budou mít výhodu. Většině jde o byznys, ne o sport. Cítí peníze" říká se trefně v dokumentu. Tento seriál ale měl přijít minimálně o dekádu dřív. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Afrika a Sepp - i polomrtvý Mandela musel jet políbit prsten na Trinidad a Tobago 😄. A MS 2018 😄... legendární výjeb s Anglií...no a teď s tím ruským skřetem máme na Ukrajině válku 🤷. Ke všemu jako superbonus Katar 2022 - zde vidím už úplnou hranu všeho. Pro mě osobně MS 2022 je mrtvý turnaj. Nepřeháním, když řeknu, že mě ve stejnou dobu více zajímá Tipsport Liga 🙂. O tenhle produkt jim nestojím. Fotbalu se věnuji na různých úrovních celý život a i na určitou korupci jsem (bohužel) zvyklý v našem fotbale, ale skutečná krása fotbalu není a nikdy nebude na MS v Kataru 2022 ❌. 90%. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama