Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spisovatel o Vánocích vyklízí rodný dům a seznámí se přitom se ženou, která hledá svoji biologickou matku. Odhalí starý deník dávná tajemství a vnese jim do života lásku? (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal nadějně, dramatická linka mě zajímala. Pak se to ale začalo lámat v romanťárnu a na konci dech docházel. Škoda jen, že vlastně to, o čem celý film byl, vyšumělo do ztracena. Hlavní dvojka byla celkem fajn. Je to takový ten film, který chvílemi zaujme, ale za měsíc si na něj nevzpomenete. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jako přes tradiční klišé, se jedná o velmi leskle nalakovanou klasickou kostru... Seznamka s postavama, kdy jeden je pisálek, následuje trocha trágy jakože smrt matky kterou pisálek stejně léta neviděl, dále postupujeme přes letmé ojasnění historije pisálkova lajfu kdy je nám do příběhu vsazena poločerná Miluška hledajíc teda ten deník. žejo..  následně lízneme naději zabalenou vánocema, takový to váhání, klasika cesta, vánice, nemůžeme dál tak zůstaneme v hotelu skryti před vánicí, takže jasná píchačka, žejo, jenže pisálek udrží koule a péro v klidu a poločerná Miluška si místo láskyplného svodu čte pisálkův román... no takže cestujeme dál, tu a tamto, a bum další hotel, kde se patrně teda už jebe. Takže hepáč, jenže Miluška zdrhne a já su nasrané, ale v klidu, páč tuším že ten hepáč dorazí později ba snad až na konec, pak  další setkávačka, ještě jedno zamávání divákovým osrdečníkem, Miluška opět zaprudí, toto jest následováno totální ztrátou naděje lásky pisálkově, čímžto já pořád vím, že ten vánoční hepáč prostě Musí přijít... no a nakonec bum, je to tady, hepáč s Golijí kterou teda chci, poločerná Miluška s vyžehlenejma kudrlinkama se navždy odevzdá a Pisálek patrně doufám napíše další deník, já su spoko a vrhám se na další vánočkovou slátaninu. M.ůj T.y..smutku.. :-). ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď film pôsobí na prvý pohľad klišovito, tak na moje prekvapenie bol napokon celkom vydarený. Asi každému bolo jasné, že Jake a Rachel napokon skončia spolu (iné sa ani nečakalo), ale odhliadnuc od toho bola celá línia tohto príbehu vcelku pútavá a dejovo atraktívna. Veľkým plus boli aj samotné charaktery postáv a fajn dialógy, ktoré tomu pridali na kvalite. Takže napokon milé prekvapenie, za ktoré dám pokojne silnejšie 3* ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pěkná charakterová skica o dvou ztracených duších, které zjistí, že si chybí. Kategorie plynulá zábava pro beznadějné romatiky a meditující lidi. O věcech, díky nimž jsme takoví, jací jsme. Je to jedno z lepších vánočníchromantických dramat. Je tu dost důležitých přísad k zahřátí. Jak drama tak romance fungují. Tento film si najde své široké publikum. ()

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Klišé střídá klišé, půlku dialogů člověk odhadne dopředu - o konci samozřejmě nemluvím... Co film hodně sráží dolů jsou malicherné blbůstky, které bijí do očí - třeba přespání v nenastartovaném autě uprostřed lesa v tuhé zimě, či vystavení ruky za jízdy z okýnka ve "vánici", chlapi zdobí Vánoční steomek u krbu a ženu nechají čekat ve vymrzlém autě (a netvrďte mi, že si tam topila, když neběží motor) no q to nemluvím o současných trendech, kdy hrdinka ovládá nejméně pět světových jazyků, nejí maso a zrovna dostala nabídku na práci v OSN - jo a podvádí snoubence... Od Vánočních "romcom" nic nečekám, jen alespoň trochu soudnosti... ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama