Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roce 1939 řídil Thomas Hickman se svou manželkou Masie v Londýně malý jazzový klub nazvaný „Say When“. Vše běželo hladce až do chvíle, kdy byla angažována okouzlující zpěvačka, která si říkala Butterfly (Motýl) a věděla jak a k čemu použít svou krásu. S ní totiž přišly do klubu i do manželství Hickmanových potíže. O půl století později mladíka Toma Hickmana, který žije se svou přítelkyní Abigail, nečekaně navštíví advokát, aby mu oznámil, že zdědil nepoužívanou kancelářskou budovu a při její prohlídce Tom objeví v suterénu zazděný dobře zachovalý jazzový klub a také mužské tělo. Jaké tajemství nález ukrývá? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nelogická splácanina. Taky jsem nepochopila, proč si, probohy, nedal na dveře kanceláře zámek a nezavřel je, když mu tam imrvére někdo lezl a vždycky ho při něčem načapal. /25. 12. 11./ ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Ač zajímavé téma, žádný zázrak se nekonal. Dědictví po babičce překvapilo trojici asi méně, než nález mrtvého muže v objeveném jazzovém klubu. Ne moc zajímavý fim s podezřelým koncem. Takových filmů jsou bohužel velká množství. ()

Reklama

Zazie 

všechny recenze uživatele

Uměla bych si představit atraktivní film na toto téma. Jazzový klub se koncem třicátých let potácí v neutěšené politické i rodinné situaci; obé končí tragédií. V současné době vnuk majitelky klubu odhaluje tajemství, která měla být skryta. Ale ona to byla taková nuda, že jsem začala hledat v kuchařkách, co uvařím zítra k obědu. A ten konec - ten mě opravdu přikoval do křesla. V záporném slova smyslu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama