Reklama

Reklama

The Apology

Trailer

Obsahy(1)

Zaklepání na dveře uprostřed noci. Jsou skoro Vánoce a na zemi leží sníh. Darlene Hagen (Anna Gunn) se po prohlídce zpráv o Sally (Holland Bailey), své dospívající dceři, konečně uložila do postele. Sally se ztratila asi před dvaceti lety a Darlene stále čeká, až zaklepe na dveře. Ale za dveřmi je její bývalý švagr Jack (Linus Roche), který byl dříve upnutý na Darleninu sestru. Darlene není připravena na rozhovor s Jackem, ale přesto k němu dojde. Oba mají nutkání si něco říct. Od doby, kdy spolu oba naposledy mluvili, uplynulo devatenáct let. A proto to, co začíná jako srdečné tlachání, se nevyhnutelně mění v znepokojivou konfrontaci. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

konverzačka, která se v polovině zvrtne pracuje se slušným námětem, ovšem nakonec nemá vůbec nic čím by překvapila. Kohokoliv kdo si přečte zdejší synopsi totiž téměř okamžitě napadne o čem to celé (i vzhledem k názvu) asi bude a ono to přesně o tom je. Aniž bych chtěl spoilerovat, tak k žádnému extra zvratu tady nedojde, Darlene se od své návětěvy dozví přesně to co divák čeká že by se měla dozvědět, chvilku se haštěří a pak je konec. Jako jednohubka Apology neurazí, ale pro to aby se stala alespoň lehce nadprůměrnou jí chybí větší tah na bránu a alespoň náznak překvapení...40% ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Konverzační stupidita o 20 let staré pravdě ohledně zmizení dcery. Dokoukal jsem jen proto, že jsem na konci očekával nějaký zvrat, jinou pravdu, než byla vyřčena, bohužel. ()

Reklama

Reklama

Reklama