Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tom Beran se v baru seznámí s atraktivní Annou Paláškovou a stráví s ní noc. Brzy vyjde najevo, že je Anna kvůli svému bývalému příteli Radku Landovskému sledována dvěma důstojníky Generální inspekce bezpečnostních sborů. Landovský je drogový dealer, který na útěku údajně zastřelil dva policisty z obvodního oddělení. Tom s pomocí svých kolegů z týmu ale postupně odhalí, že pozadí případu je úplně jiné... (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten Beran je nějak vysazený na holky, co fetovaly? Předtím ta, co nepoznává tváře a sedla mu do auta, teď Annie... Jinak postavy se chovaly všechny do jednoho jako dementi a rozebírat všechny nesmysly nemá smysl :-) Za všechny jen ti dva v autě na odposlechu, kterým trvá snad 15 minut, než si všimnou, že u dotyčné je doma nějaký jiný pán. To mě pobavilo hodně. :-) Plus to, jak si postavy říkají to, co by kurňa už měly vědět, nebo jak mají potřebu vše i nejtupějšímu divákovi vysvětlit. To už úplně tahalo za uši a myslím, že z těch keců byli i herci sami pěkně otrávení. A na závěr dojde ke střídání na střídačce, chudák Kajnarová asi nemá na živobytí, že jim na to znovu kývla. ()

RedRose

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku, tedy od jejich nástupu jsem tvrdil (viz můj komentář), že Erftemeijer s Leimbergerovou jsou nezajímaví, až nudní a celou dobu se to nijak nezměnilo!! Ani Dejdar tady není žádný terno... Jediný Hána to tady par desítek dílů celkem táhne... Návrat Kainarové tedy vítám všemi deseti, i přesto, že nejsem zrovna její fanoušek a mohli by ještě dodat nějakou zajímavou postavu... ()

Reklama

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

......policajt čo dííííluje ? no to tiež bolo v x- filmoch....tu sa to snažili všetko možné motívy vtesnať do 45 minút.....moc sa to nepodarilo-ale k tomu lepšiemu to i tak radím.... ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže abych si to ujasnil: ukončení působení postavy Jacoba Erftemeiera autoři zařídili tak, že kriminalista Beran měl splín, že mu kolegové mepopřáli k narozeninám, tak šel do baru a vymyslel si imaginárního kamaráda s kterým si povídal. Sice ho sbalí Anna Kadeřávková, ale celej opotřebovanej to balí a jde do armády. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama