Reklama

Reklama

Ling Qi - Huangquan Zhi Qi

(série)
  • Čína 第二季 (více)
Trailer

Epizody(12)

Obsahy(1)

Ve druhé řadě seriálu Spirit Pact (2017) se opět setkáváme s youmeishi (knězem a exorcistou) Tanmoku Ki, jehož úkolem je udržovat rovnováhu mezi světem lidí a světem duchů, a jeho duchovním stínem You Keikou.
Tanmoku Ki je věčně zaneprázdněný kreslením jakýchsi kruhů a na Keiku nemá čas. Když si mu Keika stěžuje, že ho nic neučí a že chce být silnější, odvede Keiku do učení k Intetsu, králi démonů hory Ura, na níž se nachází panství rodu Tanmoku. Intetsu býval v rodině Tanmoku duchovním stínem a chce jím být znovu, proto na Keiku žárlí a jejich nepřátelství je vzájemné. Silného Tanmoku Ki však musejí oba poslouchat. Intetsu brzy zjistí, že na smlouvě mezi Tanmoku Ki a Keikou je něco špatně a že to může Tanmoku Ki stát život. Tanmoku Ki mu však zakáže o tom Keikovi cokoli říct...
O život Tanmoku Ki usiluje tajemný mocný muž v masce, který rovněž ovládá magii. Aby se mu jeho plán podařil, potřebuje odstranit Keiku. Tanmoku Ki duševně trpí kvůli událostem ze své minulosti, kdy ho zradil a spáchal sebevraždu jeho bodyguard Shinryu Shouken, s nímž měl velice blízký vztah. Díky Keikovi zjistí, že všechno bylo jinak, že jej celé roky podvádí jeho vlastní rodina a jak to vše souvisí s mužem v masce, který se svými lidmi přepadne sídlo rodu Tanmoku... (bergenia)

(více)

Reklama

Reklama