Reklama

Reklama

Ameiro Paradox

(seriál)
  • Japonsko 飴色パラドックス (více)
všechny plakáty

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jak už tady napsali přede mnou, jedná se o Japonsko a tak je potřeba toto dílko sledovat a vnímat a i hodnotit. Mangovské postavičky obou hlavních představitelů byly "vyrobeny" a zahrány štíhlými herci zcela dokonale, někdy jsem měl pocit, že jsou snad vystřiženi z papíru či vyskočili přímo z knihy a tady si myslím, že je největší přednost seriálu a nevadilo mi ani, že jeden je tmavovlasý a druhý blond, naopak, skoro jako dvojčata. Ostatní atributy hodnocení byly napdrůměrné, ale jen lehce. Příběh a chování postav bych trošku změnil, ale tvůrci se museli držet předlohy. Jestli se vrátím k tomuto dílku? Nevím, čas ukáže ... 8978 ()

emkon 

všechny recenze uživatele

Typicky japonské zpracování příběhu dvou mladých lidí, kteří si k sobě hledají cestu. Seriál s výbornými hereckými výkony obou kluků v hlavních rolích. Škoda jen, že jejich vztah nebyl vyprávěn do větší hloubky, a že zde vidíme jen minimum intimních scén. Jinak ale velká spokojenost. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, ale... Ale. Obaja herci mi prišli trochu nesympatickí a podľa mňa medzi nimi chýbala chémia. Príbeh bol ale skvelý, takže možno, ak by išlo o iných hercov, dala by som aj lepšie hodnotenie. ()

Reklama

Reklama