Reklama

Reklama

Čung_E

Trailer

VOD (1)

Specialistka na umělou inteligenci v blízké postapokalyptické budoucnosti naklonuje mozek vlastní matky, která bývala elitní vojačka, aby tím ukončila občanskou válku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zprvu zajímavě vypadající sci-fi, která ale hodně dlouho neví co chce říct a to co z ní pak vyleze budí dost velký údiv. Na druhou stranu je to hodně originální pojetí. Sang-ho Yeon umí točit líbivě. Slušná akce, trikové inferno v závěru i scény matky s dcerou mají něco do sebe (minipointa týkající se malé panenky je vyloženě krutá). Bezútěšná realita, kde sice nemusíte umřít, ale můžou si z vás udělat sexpajduláka nebo uklízeče si vyloženě říká o pokračování z civilního života. Hyeon-joo Kim skvělá. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Dneska je hodně trendy bejt dement hejtující Netflix. A to většina těchhle dementů si ho ani neplatí a jen pirátí a ještě si stěžuje, protože je přece lepší koukat se na Novu na pořád ty samí blbosti dokola. Já mam tyhle jednohubkový blbůstky rád; rozhodně lepší pokoukání než třeba nedávný (nechutně nedhodnocený) Everything Everywhere All at Once. 3,5* ()

Reklama

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Nic moc teda, slabota. Lepší se podívat na něco skutečně JK, ne od NF. Nápad dobrý, ostatní dost pokulhává. Postavy ukřičený, přehrávající, nesympatický. Především jedna z hlavních ženských hrdinek, úplný Donnie v sukních. Fajn byla akorát Park So-yi v roli malé Seo-hyun, která mi přišla uvěřitelná. Ze začátku dost vázne i děj, skoro nic se neděje, nuda, akčnější konec už to bohužel nezachrání. S odřenýma ušima a přimhouřenýma očima 2*. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Je to tady hodnocený hůř, než bezduchý filmy za 5 prstů. Přitom je to nápaditý, vynalézavý a muselo to stát bambilión. Jenomže je to žánrově všechno a nic a hlavní aktéři mají navíc šikmý voči. A to CGI bylo nepochybně drahý, ale není rozhodně bez chyb a za pár let bude totálně k smíchu. Přesto mi jako ten úplně největší faul přijde, když název filmu Jung_e překládáme do češtiny…🥴 ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Účinné drama s atmosférou kyberpunku se vznešenými existenciálními otázkami o lidských spojeních, které nás udržují. Je to průměrně zábavné a jen středně dobrodružné. Vzrušují bojové scény. Vypravěčsky to pokulhává. Příběh začíná někde uprostřed a končí náhlý koncem. Asi nedostatkem síly mozku. Film vypadá jako vytvořený na počítači. Celkově je to zapomenutelné sci-fi bez vloženého srdce režiséra. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Soehyun (Soo-yeon Kang) trpí nevyléčitelnou chorobou, která ji má behěm pár měsíců zahubit. Filmová hrozba se stala bohužel skutečností, Soo-yeon Kang zemřela v květnu 2022, pár měsíců po skončení natáčení. (cerdax2)

Reklama

Reklama