Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Co víc dodat. Snad můj nejoblíbenější seriál z Jetixu spolu s Co je Andy?. Pamatuju si, jak jsem vždycky naprosto zbožňovala střeštěnou, ale o to víc vtipnou Clover. Společně se sestrou (Sam) a kamarádkou (Alex-co také na ni jiného mělo zbýt? :D) jsme si na ně hrávaly. Vyráběly si výbavu a pak venku špionovaly. Docela mě mrzí, že tohle už dnešní děti nezažijou ^^ ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Glosující tým jako za časů Stocka Aitkena Watermana či Janečka a jeho hvězd. Hlavní bylo vytvořit modelovou strukturu a tu pak neúnavně dodržovat a kasat se pouze v lehce obměňujících prostředích (či syntezátorech). Ono to je po chvilce krapet zoufalé a pokud vadí stereotyp tak skoro ubíjející. Tahle roztomile naivní vykrádačka dospělejších sérií umí pracovat s cílovou skupinou a pokud náhle nevytáhne zkázonosný zvrat popírající i naši gravitaci tak příliš nenudí. Myslím, že cílová skupina nebude příliš reptat a to je prvořadé. Je zřejmé, že určovat kvalitu by měla holka školou povinná a ne my tady. ()

Reklama

mai 

všechny recenze uživatele

Když jsem na seriál natrefila, chodila jsem ještě do školky a kanál Fox Kids ještě nějakou tu dobu vysílal. V tu dobu tam, na mých cca 5 let vysílaly strašně divné seriály ( nebo jsem je spíš nebyla schopna pořádně pochopit ). A jediné co mě tam drželo byly opravdu Špionky. Ty tam opravdu kralovaly, jak už jsem četla v jednom z předchozích komentářů. ...Příběh mě bavil, líbily se mi postavy, prostě jsem seriál žrala se vším všudy a nebyla jsem sama. Pamatuji si, že ve školce jsme si všechny holky na tento seriál hrály a vždycky jsme se dohadovaly, kdo bude Clover. Měla jsem doma dokonce i červenou kombinézu a i s holkama venku jsme si na to hrály. Potom začal vycházet i časopis, který jsem si taky párkrát koupila. Postupem času se začaly vymýšlet nové epizody a špionky už chodily na univerzitu, tahle část seriálu mě bavila z všeho nejmíň, a to hlavně proto, že Jetix přehrával dokola ty samé epizody a ještě v nemožném čase, tímto jsem seriál přestala sledovat. A bylo mi to líto, protože tohle byl první seriál, který mě úplně pohltil. Občas jsem se i poté podívala na Jetix, kdy se seriál vysílá a ono se to ke konci vysílalo už jen kolem 3 ráno, takže jsem se na to úplně vykašlala. Špionky nahradila Hannah Montana, W.I.T.C.H. nahradilo Winx, spoustu skvělých seriálů se už přestalo vysílat a Jetix se změnil na Disney Channel. A všechno šlo tímhle do kytek... občas, když si ještě dneska někdy z nudy kanál zapnu, nemůžu uvěřit, jaké kraviny tam vysílají. Jsem ráda, že jsem zrovna já zastihla éru Špionek a když si jednu epizodu pustím dnes, ráda zavzpomínám na staré časy. :) Když si tohle všechno vyložím a napíšu, pak už nemá smysl seriál čímkoli kritizovat a i když to nebylo nějak moc animačně vydařené, mě se to líbilo, proto nemůžu dát jinak, než 4* :) .........a vždycky mě zajímalo, jak by vypadaly Cloveriny vlasy ve skutečnosti :DDD ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Seriál z francouzské produkce, animovaný ovšem typickým anime stylem. Tři středoškolačky, hlavní zbraň jedné tajné agentury, zachraňují svět před nebezpečnými šílenci a maniaky. Cílová skupina řekl bych 10-12 a spíše ta femininější polovička. Krátké epizody s typicky stále stejnou strukturou a vývojem. S rostoucím počtem epizod roste i nápaditost, ve srovnání se svými kolegy na FOX Kids a Children's Channell spíše nadprůměr. A upřímně, raději kouknu na 5 epizod tohohle seriálu než 5 minut novodobých "Charlieho Andílků". ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Asi si říkáte, „čtyři hvězdy za TOTO?“ Ale mně se to prostě líbí. Jsem totiž bondofil a ty tři holky mají tak úžasné hračky! Nejlepší jsou ty létající batůžky, já chci taky jeden! A rentgenové brýle a ty přísavné boty a laserovou rtěnku a tu přenosnou čtečku mysli a hodinky s navijákem a neviditelný pudr. Vždyť to je úplně boží! Teď vážně. Jasně, scénářem si autoři hlavu příliš nelámali, ani nemuseli, je to pro děti. Právě proto u toho člověk báječně zrelaxuje a zasměje se, protože to, že to je animované, má tu obrovskou výhodu, že se tvůrci nemusí ohlížet na to, co natočit jde a co už je moc. A tak je to místy tak krásně přehnané... Ne vždy si totiž musí divák lámat hlavu nad jinotaji bystré režisérovy mysli. Někdy je lepší se jen posadit a nechat se bavit. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (9)

  • WOOHP je zkratka pro World Organization Of Human Protection, neboli Světová organizace na ochranu lidstva. (mai)
  • Úloha s prevozom špióniek cez rieku je variáciou na hlavolam "vlk, koza a kapusta". (Mandragor)
  • Clover znamená v překladu do českého jazyka jetel. (mai)

Reklama

Reklama