Reklama

Reklama

Špionky

(seriál)
  • Česko Totally Spies - Špiónky (více)
Francie / Kanada / USA, (2001–2013), 57 h 12 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Claire Guyot, Fily Keita, Céline Mauge, Jean-Claude Donda, Jess Harnell, Jennifer Hale, Kathy Ireland, David Sparrow, Jim Ward, Jason Deline, Nick Jameson (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(156)

Obsahy(1)

Sú mladé a krásne. Puberťáčky Sam, Alex a Clever žijú celkom obyčajný život. Chodia do školy, rady nakupujú a zabávajú sa. Avšak všetko sa zmení, keď si ich jedného dňa privolá do tajnej miestnosti neznámy muž a vycvičí z nich špičkové špiónky so špičkovým vybavením. Odteraz je ich hlavnou úlohou chrániť ľudstvo pred zločincami a bojovať proti zlu v tých najťažších situáciách. Ako sa vysporiadajú s touto ťarchou? (Georgei)

(více)

Recenze (97)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nebudem zapierať, že ma to kedysi bavilo. To zámerné zhadzovanie poniektorými aj na úkor kedysi zábavných záležitostí (prípad Pokémon), z ktorých všetci časom "vytriezveli", aby mohli prispieť svojim odpadom do kostolnej kasičky mi lezie na nervy. Ale tu to ešte trochu chápem. Svoj názor však preto meniť nebudem. A percentá odo mňa nechcite, fakt :-) ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Glosující tým jako za časů Stocka Aitkena Watermana či Janečka a jeho hvězd. Hlavní bylo vytvořit modelovou strukturu a tu pak neúnavně dodržovat a kasat se pouze v lehce obměňujících prostředích (či syntezátorech). Ono to je po chvilce krapet zoufalé a pokud vadí stereotyp tak skoro ubíjející. Tahle roztomile naivní vykrádačka dospělejších sérií umí pracovat s cílovou skupinou a pokud náhle nevytáhne zkázonosný zvrat popírající i naši gravitaci tak příliš nenudí. Myslím, že cílová skupina nebude příliš reptat a to je prvořadé. Je zřejmé, že určovat kvalitu by měla holka školou povinná a ne my tady. ()

Reklama

Mr.Floyd odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto môžu naozaj pozerávať len pripečené teenagerky od 10 do 14 rokov, ktoré v živote nevideli inú knihu ako dievčenský "román", za najlepší seriál momentálne považujú Škaredú Betty (pre poriadok tú americkú), počúvajú populárnu hudbu a mohol by som ešte pokračovať vo vymenovávaní iných tuctových charakteristických vlastností dnešnej generácie obyčajných dievčat. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Já ty holky zbožňuju! Jako malá jsem hltala všechny díly a tohle jsou pro mě prostě hrdinky takové, jaké mají být.. Každá jiná, jedna sportovní typ, druhá šprtka, třetí barbie.. A přece jsou všechny stejně úžasné :) Úkol je pokaždý jiný a originální a vždycky jsem jim strašně záviděla to vybavení v čele s lítacími batůžky! Mimochodem, já byla vždycky Sam :P :)) ()

Toyotomi odpad!

všechny recenze uživatele

-VAROVÁNÍ, NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK OBSAHUJE VULGÁRNÍ VÝRAZY- Tento zasraný a zkurvený rádobypořad, který kopíruje anime tak moc, až je mi s toho špatně, se neustále sere mládaži do hlavy, protože tato mládež je tak blbá že sleduje Jetix. Tu zmrdskou stanici, která cizojazičné filmy a seriály umí dokonale zprznit. Mamrdi, kteří tenhle spíčiseriál vymysleli, musí mít mozek v prdeli a v hlavě nasráno, protože není možné, aby tuto píčovinu vymyslel člověk který má všech pět hoven pohromadě. Berry, ty skurvysyne!___Fuj! Tohle jsem potřeboval ze sebe dostat! ()

Galerie (187)

Zajímavosti (8)

  • V epizóde sa objaví Martin Mystery zo seriálu Martin Mystery (od r. 2003), ktorý bol produkovaný rovnakou produkčnou spoločnosťou Marathon ako Špionky, no jeho vysielanie bolo ukončené rok pred touto crossover epizódou. (Mandragor)
  • Seriál se měl původně vysílat od 3. listopadu 2001 do 1. června 2010, ale začátkem roku 2012 byla oznámena produkce 6. série. (mai)
  • Úloha s prevozom špióniek cez rieku je variáciou na hlavolam "vlk, koza a kapusta". (Mandragor)

Reklama

Reklama