Reklama

Reklama

Cassandro

Trailer

Obsahy(1)

Saúl Armendáriz, amatérský zápasník a gay z El Pasu, stoupá k mezinárodní slávě poté, co vytvoří postavu Cassandra, „Liberace lucha libre.“ Tímto procesem nejenže otřese tradičním machistickým světem wrestlingu, ale také svým vlastním životem. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

kiddo 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům někdo zapomněl říct, že rasling je fejk, jinak si nedovedu vysvětlit, proč je ten náhodnej sled scén natočenej skoro jak box. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Pokud jste fanoušci mexického wrestlingu a potažmo vás zajímá třeba i reprezentace homosexuálních zápasníků v jeho historii, je tohle film přímo pro vás. Cassandro je jinak po všech směrech klasicky vedené životopisné drama prakticky nikterak nevybočující ze zajetých šablon podobných příběhů, nicméně nutno dodat, že je zároveň velmi solidně zvládnuté a vedené dobrým hereckým výkonem Gaela Garcíi Bernala, ač reálnému Cassandrovi podobný vůbec není. [Sundance Film Festival 2023] ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Nějaké škatulkování, zda je to více životopisný film nebo sportovní mě nebaví a prostě je to tak, jak to je. Překvapilo mě větší množství "odpadních" hodnocení od homofobů na ČSFD, kteří si svým hodnocením jen vybíjí nenávist, jak je možné, že zápasník je gay (?). Film je to přinejmenším kvalitní a role Cassandra velmi dobře a přesvědčivě zahraná. Obohatilo mě to ... 7978 ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Aby to byl film životopisný, měl by zabírat delší období života. Tady to bylo dost krátké. Jinak ale dobře natočené i zahrané, výkon Gaela úctyhodný. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama