Reklama

Reklama

Jim Jefferies: High n' Dry

(pořad)
Trailer
Stand-up / Komedie
USA, 2023, 60 min

Režie:

Scott Zabielski

Scénář:

Jim Jefferies

Účinkují:

Jim Jefferies

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jefferies starne a trochu sa vykráda. Chýba mu nosná téma. Je to jeho najslabšie vystúpenie po “This is me now”, ale furt sa to dá. “I’m a fuckin’ koala, man!” Gratulácie k svadbe. Štvrtá *, že je to Jefferies. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Kdokoli se woke levici nelíbí, je automaticky transfobní. Viz uživatel Arkie: Gervais, Maher, Jefferies. Je to samozřejmě nesmysl. Jak říká Gervais, jestliže chce být jakákoliv skupina součástí společnosti, to be equal, musíme mít také možnost si z nich dělat srandu. Jefferies je také kritizován za vtip o tom, že by spal s Gretou. Cituji nějakou kritičku: Opravdu vám nepřijde divné, že 46letý muž chce spát s 19letou holkou? A jsme znovu u humoru. U pochopení, že skutečný JJ se nevyspí s Gretou. Že je to fikce. Že stand-up komedie je o tom, že vytváříte fiktivní situace. Na to vám woke kritik vždy řekne "it's not funny", a pak vám doporučí nějakého úžasného komika, kterého nikdo nezná a který přijde vtipný zase jen těm woke kritikům. Tož tak. Celkově přijatelný stand-up, ale JJ není můj oblíbenec. Bylo to fajn. ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Jim "Aussie Ausssie Aussie" Jefferies se během covidu oženil, aby se vyhnul známým a rodině, přešel z alkoholu a kokainu na ganju a půlku standupu tráví tím, že popisuje sexuální praktiky se svojí malou ženou, co je z Anglie, ale Indka, čekal tři roky na to, aby mohl zkritizovat od podlahy lidi jako Greta, kterou by teď mohl legálně zprznit, bez kondomu (protože by to bylo proti životnímu prostředí)... a nikdo o tom nemůže říct nic, stejně tak o tom, co způsobila Jada pro všechny plešatce, stejně tak, že Jada rozpoutala ve stand up komunitě partyzánskou válku, jak je jasné, že je to téma, ke kterému je z pozice jakéhokoliv komika skoro až třeba se vyjádřit (a přijde mi, že lidi byli vehementnější, než samotný Chris Rock). Už je to nějakou dobu, asi tři roky, co jsem si od Jima něco pustil. Úplně jsem na něj zapomněl (viděl jsem jen dva jeho standupy, 2018 a 2020). Ale je to spíš někdo, kdo mě baví pro svůj absolutně laxní humor, netlačí to nikdy na pilu, spíš to nechá přirozeně plynout, jako ten archetyp člověka, co si stěžuje, ale má vypointované, vtipné a legit argumenty, za tím, o čem si stěžuje... inu selský rozum. Ale i s ohledem ke standupům, co jsem viděl poslední dny (Chris Rock, Bert Kreischer, Sheng Wang), to bylo spíš na té slabší stránce, ale uteče to, nenudí a dá se to. ()

arkie 

všechny recenze uživatele

Zvladol som to do cca 20 minut show, ale material bol prilis slaby a temy akosi lacne. Jim sa samozrejme s radostou pripojil ku kolegom Dave Chappelle, Ricky Gervais a Bill Maher v ich transfobickej retorike (iked sa sam niekolkokrat prehlasuje za spojenca LGBT). Problem je len v tom, ze jeho vtipy nejako nefunguju, je to uz proste vybagrovana tema a nikam to tak moc nevedie. Jim bol podstatne vtipnejsi, ked hovoril o veciach, o ktorych aspon trochu nieco vie. Takze neviem, mozno uz inspiracia vyschla, tak mozno Jim nechcel riskovat. Skoda. ()

Reklama

Reklama