Reklama

Reklama

Physical: Sto statečných

(pořad)
  • Jižní Korea Physical: 100
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV
Jižní Korea, 2023

VOD (1)

Obsahy(1)

Stovku soutěžících ve skvělé formě čeká série náročných úkolů. Na toho, kdo je všechny zvládne, pak čeká vytoužený titul i pořádný balík. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Od Netflixu trefa do černého, ale ne úplně do středu a to proto, že souboje poslední pětky sice byly pro účinkující náročné, ale pro diváka nijak zajímavé, spíše únavné. Kdyby nebylo toho konce, tak bych určitě hodnotil plným počtem. Ostatní bylo dokonalé, taková reálná Hra na oliheň bez úmrtí. Všichni soutěžící byly sympaťáci a pořádně nabušení. Taková sestava korejských celebrit s postavami Herkulese se už asi nikde jinde neobjeví. Samotné kulisy a soutěže byly nápadité a opravdu složité, ale zábavné. Několikrát jsem se přistihnul, že jsem i fandil. Když se pak podíváte na náš Survivor, tak si připadáte, jak ve školce, co se týče her. Bohužel mojí favoriti se nedostali do poslední pětky a výherce byl pro mě nečekaným překvapením. Finanční odměna (5 mega v CZK) také byla moc hezká a hlavně motivující. 85% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jižní Korea se snaží rozluštit odvěkou záhadu, které že je vlastně to nejdokonalejší tělo. Stovka postav jako z reklamy na opalovací krémy….vojáci elitních jednotek, profesionálové ze záchranných složek, olympijští vítězové….silní, rychlí, obratní, vytrvalí….Adonisové a Adonisky. Tak trochu Ninja Factor, tak  trochu Hra na oliheň, tak trochu Survival. Jedno sto Asiatů. Všichni vypadají stejně (dobře, to trochu přeháním). Jako řadový obyvatel pevninské Evropy vůbec netušíte, kdo je kdo. Je tam Čum-sem, je tam Čum-tam. A najednou prásk a půlka je pryč a bum a je konec. Určitě zajímavý nápad, ale jestli to máme brát nějak vážně, tak by to celé muselo být jinak pojato. Strašně uspěchané, Pár soutěží, nulová možnost seznámit se s jednotlivými charaktery, týmové soutěže, které zapříčinili vypadnutí silných jedinců a podobně. Jak jsem řekl, koncept fajn, šel bych na to však úplně jinak. ()

Reklama

Franche 

všechny recenze uživatele

Můžeme tady hodiny diskutovat o špatném střihu, kdy jednu scénu s ,,oooo” vidíme 3x, a o délkách dílů, které jsou obzvláště v 1.půlce zbytečné.  Jenže pak je tady super cast, jednoduchý vizuál a od ,,lodě” nadupané questy. Antické questy byly úplně nejvíc. Pro adekvátní hodnocení opravdu nutno dokoukat.  Za mě 4*. Přidala bych ke každému medailonku anglický popisek. I když ta jména si stejně nezapamatujete. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Mne osobne sa táto šou páčila a je super, že ukázala mnohých ázijských športovcov ale aj "bežných" ľudí ich zdatnosť, húževnatosť a silu, no vadilo mi, že veľká časť boli tímové súťaže, v dôsledku čoho vypadávali mnohí skvelý atléti neoprávnene. Súťaže mali byť rovnaké pre všetkých a individuálne, kľudne aj za cenu väčšieho počtu dielov. 7/10. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Zajímavý koncept soutěže, který by mě víc bavil, pokud by měl o dvě až tři epizody méně. Možná také je trochu problémem to, že nikoho z účastněných jsem neznal, takže jsem neměl moc komu fandit a přát výhru. I tak zajímavé sledovat, jaká tělesná konstituce je ta nejlepší a dokáže všechny úkoly "přežít". ()

Reklama

Reklama