Reklama

Reklama

Turistický průvodce láskou

  • USA A Tourist's Guide to Love
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Práce pro cestovku ji zavede až do Vietnamu, kde se seznámí s bezstarostným průvodcem. Ten jí pak předvede, že život může být jedno krásné dobrodružství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Tak máme tu jeden komentář v podstatě fansen o nějaké sračce nejspíše to  dotyčný ani neviděl , ale chtěl si na něčem pohonit tak to schytal tenhle film . Zkusím na to jít objektivněji ženská pracuje  v cestovce ozve se jí přítel co s ním 5 roků chodí a ona si myslí, že ji chce požádat o ruku tak jde k nehtařce a kadeřnici a čeká, že  ji požádá o ruku on ji , ale řekne, že má práci v Ohiu a dává si od ní pauzu ona ho vyhodí a jede do Vietnamu  podávat informace o  cestovce co ji chtějí koupit. Jsou tam další 3 černošky jeden vloger a dva důchodci a ona se zamiluje do průvodce pak tam , ale za ní dojede i ten její přítel a ona si musí vybrat do toho mu chce říct, že jeho cestovku chtějí koupit.  Je to takový lepší romantický film (v rámci Netflixu nadprůměr možná by neuškodilo kdyby se na tyhle filmy vyloženě zaměřil tenhle žánr mu jde asi nejlépe) komedie to není vůbec a celkově to člověka nepohoršuje. Hlavní herečka v pohodě ty modré šaty jí navíc pasovaly i ten chlápek se dal nemá to žádné feministické hovna a nevystupují tam žádné jiné menšiny. Samozřejmě pokud je člověk moc rýpavý tak chyby se tam najdou všichni mluví anglicky dokonce i ve vesnici kdesi v prdeli světa kde je dokonce i wifi kde ji braly teda nevím. Není zde vysvětleno jak ta cestovka funguje, když jsou tam pouze 2 lidi. Optimálně 60 procent 20 přihodím. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

V současné době jsou většinou všechny romantické a romanticko-vánoční filmy sračky. Tento film se nevyhýbá různým klišé, ale rád bych ho trochu vyselektoval z té velké hromady a řekl něco na jeho obranu. Hrdinka není mladá holka, neječí v rámci společenského styku a neselfíčkuje jak pominutá. Její ex není arogantní napomádovaný panák, ale jen hňup, který ve vztahu po pěti letech neumí normálně komunikovat. V novém romanticko-exotickém "vztahu" nedojde k otevření citů ani tělesnému spojení, dodržuje se pracovní odstup. A potom je tu ta lokalita. Od děje jsem si nic nesliboval, ale pustil jsem si to právě kvůli Vietnamu. A tady film nabídnul opravdu hodně, název Průvodce je správný. Takže kdyby za nic jiného, tak moje hodnocení je za toto. A film samotný je blbůstka, ale ne sračka. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ten, kto už videl nejaký romanticky idealizovaný film v produkcii Hallmarku, tak aktuálny tuctový snímok Netflixu s titulom „A Tourist's Guide to Love“ ho pravdepodobne ničím neprekvapí. Rovnaký príbeh s rovnakou schémou sfilmovaný stojedenkrát. Druhá hviezdička patrí za dobré zábery jednotlivých, možno nie vždy videných častí Vietnamu a za skvelých jedál. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Typické klišé podľa miliónkrát videnej a zaužívanej šablóny - žienka si myslí, že si ju priateľ zoberie, ten jej ale dá kopačky, žienka odcestuje aby sa liečila z rozchodu, zamiluje sa tam do nového chlapíka a potom ju príde otravovať pôvodný priateľ a skúšať na ňu svoje ťahy. Fakt to ešte na niekoho funguje? Jediné plus je zopár info o Vietname a exteriéry. Obsahovo strašná fraška. Na hranici odpadových záležitostí. 30/100 ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Ve filmu vidíme spoustu romantických klišé a vlastně už od začátku víte, podle jakého scénáře bude film probíhat. Co má tento film oproti jiným je to, že se odehrává ve Vietnamu a hlavní mužský hrdina je Vietnamec. A právě změna typického prostředí na Vietnam je plusovým bodem tohoto snímku a i díky tomu film hodnotím průměrnými 3*. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (3)

  • Scenáristka Donohue uviedla, že bolo pre ňu veľmi dôležité natočiť film, v ktorom by sa Vietnam nespájal len s vojnou: "Neexistujú takmer žiadne americké filmy odohrávajúce sa vo Vietname, ktoré by neboli o traume z vojny. Bolo pre mňa naozaj dôležité povedať príbeh o aktuálnom živote. Ten, ktorý bol plný radosti, lásky a oslavy. Chcela som zmeniť obrázok o Vietname a zdôrazniť ho ako modernú prosperujúcu krajinu, ktorej príbehy si zaslúžia vyrozprávať." (Arsenal83)
  • Natáčanie sa uskutočnilo od apríla do 16. júna 2022 a prebiehalo v rôznych mestách Vietnamu, ako napríklad Hočiminovo mesto, Da Nang, Hội An, Hanoj ​​a Hà Giang. (Arsenal83)
  • Jedná se o první původní film společnosti Netflix natočený ve Vietnamu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama