Reklama

Reklama

Vražda Murdaughových: Skandál na jihu

(seriál)
  • USA Murdaugh Murders: A Southern Scandal
Trailer
USA, 2023, 4 h 10 min (Minutáž: 34–51 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(6)

Obsahy(1)

Obyvateli přímořské oblasti Jižní Karolíny otřese hned několik tragických událostí, po kterých vyjdou najevo děsivá tajemství tamní nejmocnější rodiny. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

SAINTS 

všechny recenze uživatele

Prvá epizoda a veľká časť druhej pojednáva o nehode lode, na ktorej bolo šesť opitých mladých ľudí. Piati z nich vyviazli so zraneniami a Mallory sa utopila v rieke. Śkandál spočíva v tom, že s Paulom Murdaughom , ktorý riadil loď, zaobchádzali ako v rukavičkách. Dôvod: Pochádza z vplyvnej právnickej rodiny, s ktorou sa nikto nechce zahrávať. Ani polícia. Dokument osvetľuje typický prípad dvojtriednej spoločnosti, kto má vplyv a peniaze, je nad zákonom. Nehoda člnu je len začiatkom celej série škaredých prípadov. Niektoré sa odohrávajú po spomínanej nehode. Iné sa stali známymi až neskôr. Dokument je menej o zločine a viac o zločineckej rodine. Príťažlivosť tohto dokumentu je v tom, ako sa neustále odhaľujú nové veci. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Krimi dokument, který dokázal udržet moji pozornost prvni dve epizody, kdy to vypadá, že půjde jen o zamaskování smrti mlade divky. Ovšem později zjistíme, jak se to celé rozvinulo. A s tim mam problém, rozvržení epizod je, jako bychom sledovali dva různé zločiny, ktere spolu nesouvisí. Jak u Netflix USA dokumentů říkávám, případ je to tragický, ovsem pojeti dokumentu příliš krkolomné. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Já jsem vlastně většinu času sledování byla naštvaná, protože mě vytáčí, když tito "bohatí a mocní" dokáží zamaskovat důkazy, pošpinit čest a slušnost jiných lidí, kteří jsou v tom nevinně a ještě ze sebe dělají chudinky...Za mě to bylo hodně silné, protože tam jsou i ty autentické záběry z té noci, co došlo k prvotní události, která spustila plno dalších... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Prípad je sám o sebe zaujímavý, na 3 epizódy však obsahuje menej faktických informácií, než by som čakal. Predovšetkým prvá časť sa venuje iba jednému z piatich úmrtí, čo považujem za zbytočné. Druhá časť už bola lepšia a tretia ma veľmi bavila. Dokumentu by prospelo, keby z neho tvorcovia orezali aspoň takých 30 minút nezáživných omáčok. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá zápletka, o těch lidech tam si můžu myslet své. Problém je, že se zase natočil dokument, který nemá žádné rozuzlení, protože nikdo nikomu nic nedokázal a nikdo neví, co kdo udělal, protože tvůrci museli honem rychle vyplivnout dvou a půl hodinovej dokument a nemohli čekat. Objevuje se obligátní youtuber, kterej sice nic nezjistil, ale je strašně důležitej. Slečna při interview řídí NOHAMA. Divim se, že tam při nehodách neumírá víc lidí. Po prvním dílu dost nuda. ()

Galerie (64)

Reklama

Reklama