Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

gombarix 

všechny recenze uživatele

Extrémnější verze Toma a Jerryho, která o co méně je sentimentální a "disneyovsky" uhlazená, o to víc je potrhlá, ujetá, absurdně drastická... a směšná. (Přesně to vystihl Hopper.) A pro děti to podle mě může být docela v pohodě, protože prostředí i postavy Oggyho jsou natolik nerealisticky ztvárněné, že to od normálního světa jde odlišit celkem snadno a řekl bych i líp než třeba u toho T&J. >Pája=) : poprvé jsem se s tím setkal ve svých 22 letech, děkuji za radu. ;) ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Vyhnu se porovnávání s Tomem a Jerrym a nemám Oggymu ani jeho spolubydlícím co vytknout. Prostorové stvárnění je naprosto úžasně ulítlé a kdo vymýšlel příběhy musel očividně na něčem fičet. Sledování v podroušeném stavu totiž nabízí něco, co za střízliva nelze vnímat. A to je dle mého názoru cílené a opravdu dobře vydařené. ()

Reklama

curunir 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa to možno nezdá, ale tento seriál dosť vykúka z priemeru krátkych gagových animákov. Iste, niekedy je to hrozne streštené a nemá to logiku, avšak o ňu tvorcom vlastne ani nešlo. Dalo by sa povedať, že seriál funguje v štýle Tom a Jerry, lenže tu sú tí zlí malí a dvoch kocúrov vám mnohokrát v ich bezradnosti príde ľúto. Francúzom to naozaj vyšlo. ()

Evee04 

všechny recenze uživatele

Tá najlepšia možná variácia Toma Jerryho aká sa na televíznych obrazovkách objavila.Sledovat ako traja malý šváby,ktorí sa pokúšajú za každú cenu,ponížit a ublížit Oggymu,je na nezaplatenie,a nehovoriac o jeho najlepšom kamarátovi,či susedovi psovi.Vždy si s radostou pozrem hocijakú epizodu a o úsmev je postarané.__95% ()

JackieD 

všechny recenze uživatele

Tohle mě donutilo ráno vstávat dřív. A věřte, že za 13 let ve škole se to ničemu nepodařilo. Skvělý humor, občas dost brutální. Každý to tu srovnává s T&J, jasně, hlavní pointa je stejná, ale tohle je přeci jen originálně vymyšlené a u T&J jsem se tak nepobavila (i když by pro mě souboj s Oggym v hodnocení vyhrál). ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama