Reklama

Reklama

Oggy a škodíci

(seriál)
  • Česko Oggy a švábi (více)
Trailer

Série(8) / Epizody(579)

Obsahy(1)

Oggy, dobrosrdečný, tlustý kocour nemá rád nic jiného než poklidné podřimování u televize. Tři zlomyslní švábi Joey, Marky a Deedee se však svým neustálým obtěžováním a trápením postarají o to, aby poklidný život, po kterém tučný kocour tak touží, skončil. A co víc, švábi jsou jen částí jeho problému... Oggyho spokojený život také narušuje jeho bratranec Jack, který je posedlý ďábelským úmyslem zničit nezvané vetřelce jednou provždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (224)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nad tím tolik nepřemýšlel, teď mi ale dochází, že Oggy a švábi jsou takovou dost repetetivní variací na slavnou dvojici Tom a Jerry. Jen tady se role semtam prohazují a lstivých provokaterů je tu o něco víc. V době, kdy jsme seriál sledovali ve školní družině, se mi škodíci strašně zamlouvali. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Tak na toto nedám dopustiť. Animáky a rozprávky som v detstve príliš nesledoval, ale príbehy tyrkysového kocúra Oggyho a zlomyseľných švábov, ktorí mu robili naschvály som si nenechal nikdy ujsť. Animácia objektívne nie je až tak kvalitná ako pri Disney kúskoch, no mne osobne perfektne sedla. Príbehy štýlom pripomínajú Toma a Jerryho no sú oveľa odvážnejšie, absurdnejšie zbesilejšie, na animák pre deti dosť brutálne a častokrát aj plné čierneho humoru. Asi pre to sa mi to tak páčilo a vlastne páči sa mi to dodnes :D Bože a tá zvučka. Tá je naozaj úchvatná a je to jedna z najlepších seriálových zvučiek na aké si spomeniem. Jasných 5* a 95% ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Teď Vám řeknu trapnou vzpomínku na tuhle zlomyslnou pohádku.. Ráno jsem vždy vyrazila do školy (základní školy) po zhlédnutí Oggyho a škodíků.. do teď na ten seriál nedám dopustit :) Vždycky mě tak mile připravil na ten dětský teror. Je mi jasné, že je Vám to ukradené, ale opravdu tomuhle věnujte Vaši pozornost. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Extrémnější verze Toma a Jerryho, která o co méně je sentimentální a "disneyovsky" uhlazená, o to víc je potrhlá, ujetá, absurdně drastická... a směšná. (Přesně to vystihl Hopper.) A pro děti to podle mě může být docela v pohodě, protože prostředí i postavy Oggyho jsou natolik nerealisticky ztvárněné, že to od normálního světa jde odlišit celkem snadno a řekl bych i líp než třeba u toho T&J. >Pája=) : poprvé jsem se s tím setkal ve svých 22 letech, děkuji za radu. ;) ()

JackieD 

všechny recenze uživatele

Tohle mě donutilo ráno vstávat dřív. A věřte, že za 13 let ve škole se to ničemu nepodařilo. Skvělý humor, občas dost brutální. Každý to tu srovnává s T&J, jasně, hlavní pointa je stejná, ale tohle je přeci jen originálně vymyšlené a u T&J jsem se tak nepobavila (i když by pro mě souboj s Oggym v hodnocení vyhrál). ()

Galerie (2 205)

Zajímavosti (2)

  • Tři švábi, kteří vystupují v seriálu pod jmény Dee Dee, Marky a Joey, jsou pojmenováni podle členů americké punkové kapely The Ramones. (Kritiq)

Reklama

Reklama