Life's a Beach

Nepi ten džús

Komedie

USA, 2010, 100 min

Tony Vitale

Pohodova oddychovka na volny cas , ktora miestami dokaze celkom dobre pobavit humorom .(30.4.2011)

• buLLiTT

Neviem aký je tento film v Blu Ray (pokial taký vôbec je) ale verzia na TV JOJ stála fakt zato. Kvalita obrazu pripomínala lepší mobilný telefón z roku 2007, dabing konkuroval paródiam z YouTube a celkovým dojmom na mňa pôsobil tento film akoby ho natáčali v Rumunsku z rozpočtom 10,000 miestnej meny... Teda? - Aj keby vám išlo o život, NEPOZERAJTE!(2.5.2011)

• Olík

Další rádoby romantika pečlivě schovaná za spoře oblečená těla běhající po pláži. Další americká kravina s nulovým smyslem a ještě menším efektem. Finanční prostředky nedopřávající ani suchého rohlíku by byli jedinou omluvou, kterou bych měl pro pány Walkena a Hauera za účinkování v něčem podobném.(4.5.2011)

• chiara

Dlhych 10 rokov preslo od natocenia tohto filmu kym sa dostal aspon do tv. Aj ked som dlho dufal ze to bude dobra komedia, tak som zostal velmi sklamany - bola to strasna nuda !!! Radsej to nemali ani vydat, ale pekne nechat v trezore. Vo filme hraju moji oblubenci Rutger a Christopher, ale su strasne nevyuzity, velka skoda. torn666 - ten film sa natacal v roku 2000 - mal byt hotovy v roku 2001, ale studio Miracle Ent. skrachovalo, producent bol podvodnik, az nakoniec sa reziserovi podarilo v roku 2010 ho nejako dokoncit, neviem ako sa dostal do TV JOJ, lebo tusim ani na dvd este nieje. Sam Rutger Hauer o filme nehovoril dobre, este ked to natacali, tak podla neho to bol jeden velky chaos - a ked si to videl, uznas ze to bolo uplne amatarske.(2.12.2008)

• Colour

Zopár prídavných mien, ktoré dokonale opisujú tento film: amatérske, slabé, trápne, nudné, mizerné vo všetkých zložkách. Keby to nepozerá zvyšok rodiny, bez milosti to vypnem po pár minútach.(30.4.2011)

• djsaly

"Nepi ten džús" niečo mi uniklo?(17.5.2011)

• torn666

To chiara --> ako si to myslel 10 rokov ? Ved to ma byt film z roku 2010 ci ho ako pises daco s trezorom 10 rokov susily kym to pustily do kin a na"domace" video nosice ?(20.11.2011)