foto

Domenick Lombardozzi

  • nar. 25.3.1976 (41 let)
    Bronx, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Most špiónů
The Wannabe
2014 God's Pocket
The Gambler
2013 Mafiánovi
Pokrevní pouto
2010 Life's a Beach
Poznáš, až to přijde?
2009 Veřejní nepřátelé
2008 Sympathetic Details
V utajení (TV film)
2006 Dokažte mi vinu
Miami Vice
Ve stínu pravdy
2005 Carlitova cesta: Zrození gangstera
2003 S.W.A.T. - Jednotka rychlého nasazení
2002 Love in the Time of Money
Telefonní budka
2001 Kate a Leopold
61* (TV film)
2000 Temná zákoutí
1999 Hra snů
Just One Time
Young Girl and the Monsoon, The
1998 Klub 54
Side Streets
1997 Kiss Me, Guido
1993 Příběh z Bronxu

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
Sneaky Pete (TV seriál)
Safe (E02)
2015 Daredevil (TV seriál)
Shadows in the Glass (S01E08)
Sneaky Pete (TV seriál)
Pilot (E01)
2014 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Eldorádo (S05E08)
Ďábel, kterého znáš (S05E06)
Norský král (S05E05)
další epizody (5)
2013 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Blues na rozloučenou (S04E12)
White Horse Pike (S04E10)
Sňatky a povolenky k lovu (S04E09)
další epizody (8)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smrtící pouto (S04E11)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Konec (S05E10)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
další epizody (10)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (13)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Kompromis (S03E11)
Reforma (S03E10)
další epizody (12)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (12)
2002 Porota (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Rozsudek (S01E13)
Úklid (S01E12)
Hon (S01E11)
další epizody (13)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
2000 Beat, The (TV seriál)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace