Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ovdovělá Beatriz (Jacqueline Andere) podlehne kouzlu šarmantního milionáře (Ernesto Alonso) a společně se svými dcerami se přestěhuje do jeho luxusního sídla. Záhy ovšem zjišťuje, že v domě je cosi zlověstného a že Enrique není tím distingovaným gentlemanem, do kterého se zamilovala. Vyplouvá na povrch, že Enrique své bohatství získal za pomoci černé magie a že uctívá ďábelskou entitu jménem Bael... (fiLLthe3DD)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Démon Bael, kterého v telenovele hrdina (Ernesto Alonso) uctívá, není tak úplně výtvorem tvůrců – entita stejného jména byla popsána v oklutních spisech ze 17. století a mělo by se jednat o Satanova osobního démona. (fiLLthe3DD)
  • Během natáčení mělo údajně docházet k jistým „paranormálním aktivitám“ – štábu dělalo problém osvětlení, mizející předměty nebo „zjevující se“ siluety osob mimo produkční tým. Obraz fiktivní ďábelské entity jménem Bael, se kterým v seriálu komunikoval hlavní hrdina (Ernesto Alonso), pak prý vůbec nedržel na svém místě a neustále padal. Členové štábu tak s sebou na natáčení začali nosit různé talismany nebo kříže. (fiLLthe3DD)
  • První telenovela zabývající se tématy okultismu a čarodějnictví. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama